Μπαντενχόλζερ: “Δεν είναι λύση να παίζει περισσότερο ο Γιάννης”

Ο Μάικ Μπαντενχόλζερ τόνισε πως δεν είναι λύση για την ομάδα του να αυξηθεί ο χρόνο συμμετοχής του Γιάννη Αντετοκούνμπο, απαντώντας στις επικρίσεις, για την απουσία του Έλληνα παίκτη από την πεντάδα των Μπακς, σε κρίσιμα σημεία του έκτου αγώνα με τους Ράπτορς. Ο κόουτς των “ελαφιών” τόνισε πως ο αποκλεισμός στεναχώρησε την ομάδα του, όμως υπογράμμισε πως οι Μπακς βρίσκονται στην αρχή της πορείας τους.

Αρχικά, ο Μπαντενχόλζερ τόνισε: “Δεν πιστεύω πως το να παίζει ο Γιάννης 44
λεπτά είναι η λύση. Αν δεν μπορούμε να κερδίσουμε με εκείνον στο παρκέ για 40 λεπτά, τότε οι Ράπτορς αξίζουν την πρόκριση”.

Στη συνέχεια, ο κόουτς των Μπακς υπογράμμισε: “Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά όσα κάναμε στα playoffs απέναντι σε μια πραγματικά πολύ καλή ομάδα όπως οι Ράπτορς, αλλά και η πορεία μας μέχρι εδώ, κάνουν ξεχωριστή τη σεζόν για μας. Νιώθω ότι αυτή η ομάδα βρίσκεται ακόμη στην αρχή. Είμαστε στην αρχή του ταξιδιού μας και δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο περήφανος για αυτή την ομάδα”.

Στη συνέχεια, έκανε ειδική αναφορά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο: “Ο Γιάννης θα γίνει ακόμη καλύτερος. Νιώθω πως έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, όπως όλη μας η ομάδα”.
Keywords
Τυχαία Θέματα