Παίζει και έρχεται στην Αθήνα

Την τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε αναμένεται να πραγματοποιήσει την Κυριακή ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος τη Δευτέρα αναμένεται στην Αθήνα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με τη φανέλα της τουρκικής ομάδας, στην αναμέτρηση με την Αντάλιασπορ και τη Δευτέρα θα
βρεθεί στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Αν όλα πάνε καλά, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Πέρα από την υπόθεση του 34χρονου παίκτη, ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις προσπάθειες για την ενίσχυση του ρόστερ του. Η προσοχή των Πειραιωτών έχει στραφεί στο θέμα του επιθετικού, με τα δημοσιεύματα για τον Μάρκους Μπεργκ να συνεχίζονται, όμως οι “ερυθρόλευκοι” δεν επιβεβαιώνουν κάτι. Παράλληλα, το θέμα του Σκρτελ παραμένει ανοιχτό, ενώ στην τελική ευθεία φέρεται να έχει μπει το θέμα του Μπρούνο. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις στα μετεγγραφικά των Πειραιωτών, όπως είχε ανακοινώσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Keywords
Τυχαία Θέματα