Μπακς: Στήριξε τους συμπαίκτες του ο Γιάννης

Οι Μπακς βρίσκονται πίσω στους τελικούς του ΝΒΑ με 2-0 και πλέον έχουν πολύ δύσκολο απέναντι σε μια ομάδα η οποία είναι πάρα πολύ ισχυροί σε όλα τα επίπεδα και αγωνιστικά αλλά και πνευματικά.

Ο Γιάννης στην δεύτερη αναμέτρηση έδειχνε να παλεύει μόνος του με τους δυο συνοδοιπόρους του, Μίντλετον και Χόλιντεϊ να κινούνται σε ρηχά νερά με αποτέλεσμα να έρθει και η δεύτερη ήττα που πλέον έχει διαμορφώσει και την κατάσταση ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο “Greek Freak” στήριξε

τους συμπαίκτες και μίλησε για αυτά που θα πρέπει να γίνουν αλλά και τον τρόπο που μπορείς να βοηθήσεις την ομάδα σου ασχέτως εάν σε μια αναμέτρηση είσαι άστοχος, αρχικά για τον Μίντλετον:

“Δεν έχει να κάνει για μένα και για τον Κρις, για τον coach. Έχει να κάνει με όλη την ομάδα. Αν υπάρξει ένα ματς με 3/12 σουτ, μπορείς να βοηθήσεις αλλιώς την ομάδα με ριμπάουντ με κλεψίματα, με ασίστ. Νομίζω το καταλαβαίνει αυτό ο Μίντλετον. Ξέρω πως θα βοηθήσει όταν το χρειαζόμαστε περισσότερο και δεν ανησυχώ. Είναι σπουδαίος παίκτης. Παίζει εξαιρετικά όλη τη χρονιά και θα συνεχίζει να παίξει φοβερά για την ομάδα αυτή”.

Και στην συνέχεια για τον Χόλιντεϊ:

“Ξέρω πως θα βρίσκεται εκεί όταν τον χρειαστούμε περισσότερο. Δεν ανησυχώ για αυτό. Είναι ένας σπουδαίος μπασκετομπολίστας. Παίζει εκπληκτικά ολόκληρη τη χρονιά και θα συνεχίσει να το κάνει για αυτήν την ομάδα.

Θα συνεχίσουμε να του μιλάμε, να του τονίζουμε τη σημασία να παραμείνει επιθετικός. Ό,τι και να συμβαίνει πρέπει να συνεχίσει να είναι επιθετικός και να μην επηρεάζεται από τα συναισθήματα του.

Είναι δύσκολο να μην το κάνεις. Είναι οι τελικοί του ΝΒΑ. 20.000 φίλαθλοι σε αποδοκιμάζουν. Δύσκολο. Το θέμα είναι να πάρεις ένα ριμπάουντ, να κλέψεις μία μπάλα, να κάνεις κάτι να βοηθήσεις την ομάδα σου ακόμα κι αν σουτάρεις άσχημα. Νομίζω πως το καταλαβαίνει αυτό”.

Keywords
Τυχαία Θέματα