Βιλερμπάν: Προσθήκες και αποχωρήσεις (pic)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Γαλλία η ομάδα Tι Τζέι Πάρκερ θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της και αυτό φαίνεται ήδη από την κινητικότητα που υπάρχει σε πολλά μέτωπα όπως αυτά των Ντέιβιντ Λάιτι και Αντουάν Ντιό οι οποίοι ανανέωσαν τα συμβόλαια τους, αλλά και σε αυτό του Μουσταφά Φαλ ο οποίος αποχώρησε και θα αγωνίζεται πλέον στον Ολυμπιακό.

Στις επόμενες κινήσεις σύμφωνα με τα δημοσιεύματα περιλαμβάνεται η λύση

της συνεργασίας με τον Νόρις Κόουλ ο οποίος έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο και η προσθήκη του Γιουσούφα Φαλ ως αντικαταστάτη του Μουσταφά Φαλ χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο προσθήκης ενός ακόμα σέντερ στο ρόστερ. Ο παίκτης της Μπασκόνια έχει συμβόλαιο για ένα ακόμα χρόνο με τους Βάσκους ενώ οι αριθμοί του στην Euroleague πέρυσι ήταν 7 πόντοι και 3.2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Auteur d’une belle saison en #EuroLeague, Norris Cole n’effectuera pas la 2e année de son contrat à l’ASVEL. L’ASVEL doit donc trouver un combo-guard scoreur en plus d’un ou deux pivots. Le club rhodanien souhaite signer Youssoupha Fall, encore sous contrat un an à Baskonia.

Gabriel Pantel-Jouve (@GabrielPJ_) July 10, 2021
Keywords
Τυχαία Θέματα