Α Bola: Ο Ολυμπιακός δίνει δανεικό τον Πέπε για τον Έντουαρντς (vid)

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός μέσου, ο οποίος θα μπορεί να προσαρμόζεται είτε σε παιχνίδι στον άξονα, είτε στις πτέρυγες και η πορτογαλική αγορά δεν αφήνει αδιάφορο τον Πέδρο Μαρτίνς και το επιτελείο του. Σύμφωνα με την “A Bola” ο Ολυμπιακός προτίθεται να παραχωρήσει δανεικό τον Πέπε στη Βιτόρια Γκιμαράες, με σκοπό να αποσπάσει συμφωνία για την παραχώρηση

του Μάρκους Έντουαρντς.

Δεν έπεισε στην προετοιμασία ο Πέπε. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο Πέπε αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν ως δανεικός στη Φαμαλικάο αποσπώντας θετικά σχόλια, ωστόσο δεν πείθει μέχρι στιγμής πως μπορεί να βοηθήσει περισσότερο τον Ολυμπιακό στην επερχόμενη σεζόν. Έτσι οι Πειραιώτες θέλουν να εκμεταλλευτούν το καλό όνομα του Πέπε στην Πορτογαλία, με σκοπό να ολοκληρώσουν το συγκεκριμένο deal.

Γνωρίζει καλά την πορτογαλική αγορά ο Μαρτίνς. Ματθαίος Γιώργος ΠΗΓΗ: In Time Sports

O Μάρκους Έντουαρντς έχει καταγωγή από την Αγγλία και από την Κύπρο και μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της Τότεναμ, πριν καταλήξει μέσω δανεισμών στην Νόριτς και την Εξέλσιορ, στην Γκιμαράες με ελεύθερη μεταγραφή το καλοκαίρι του 2019. Από τότε μετράει με την πορτογαλική ομάδα 72 συμμετοχές με 12 γκολ και 12 ασίστ. Στο παιχνίδι της απόκτησης του φαίνεται πως βρίσκεται και η Σπόρτινγκ, ωστόσο πάντα σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού είναι ζεστό και δεν περνάει απαρατήρητο.

Keywords
Τυχαία Θέματα