Μπακς: Ο Γιάννης θέλει να μείνει στο Μιλγουόκι

Μπακς: Ο Γιάννης θέλει να μείνει στο ΜιλγουόκιtnalΣάβ, 11/14/2020 - 08:48

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκαθάρισε πως θέλει να παραμείνει στους Μιλγουόκι Μπακς για πολλά χρόνια και πως δεν έχει πρόθεση να αποχωρήσει. Ο Έλληνας παίκτης συμπλήρωσε πως η οριστική απόφαση ανήκει στη διοίκηση της ομάδας, ενώ παράλληλα τόνισε πως θέλει να παίζει σε μια ομάδα, η οποία θα πρωταγωνιστεί στο ΝΒΑ τα επόμενα χρόνια. Ο Αντετοκούνμπο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στη

Σουηδία και μίλησε στη “Aftobladet.se”, σχετικά με το μέλλον του στα “ελάφια”.

Αρχικά, ο Αντετοκούνμπο δήλωσε: “Υπάρχουν πολλές φήμες. Ο καθένας έχει την άποψη του. Αλλά στο τέλος της ημέρας, θα κάνω το καλύτερο για την οικογένεια μου. Δε βλέπω γιατί να μην είναι στο Μιλγουόκι για πολλά χρόνια. Εφόσον το Μιλγουόκι και εγώ βρισκόμαστε στην ίδια... σελίδα, όσον αφορά στο να γίνουμε μία από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα και να κερδίσουμε τίτλους, όλα είναι καλά. Όταν αυτό αλλάξει, τότε δεν είναι καλό. Είναι εύκολο, θέλω να είμαι νικητής. Δε με ενδιαφέρουν τα χρήματα. Η οικογένεια μου είναι καλά, μπορώ να φροντίσω τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου, οπότε δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα αλλά να κερδίζω. Όσο μπορούμε να κερδίζουμε και να δημιουργούμε μία κουλτούρα νικητή, θα είναι καλό”.

Στη συνέχεια, ο Έλληνας παίκτης συμπλήρωσε: “Δεν ξέρω ποιο είναι το πλάνο. Θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις που θα πάρουν οι Μπακς. Αν πάρουν τη σωστή απόφαση, θα είμαι εκεί για πολλά χρόνια. Αν όχι, θα δούμε... Το ΝΒΑ είναι επιχείρηση και το βλέπουμε μέρα με τη μέρα. Εύχομαι να μπορούμε να πετύχουμε μαζί”.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη Σουηδία:

Live,learn and laugh

Keywords
Τυχαία Θέματα