Άρης: Αναμονή λόγω κορωνοϊού και σκέψεις αλλαγών

Άρης: Αναμονή λόγω κορωνοϊού και σκέψεις αλλαγώνedadaΣάβ, 11/14/2020 - 02:00

Αναγκασμένοι να βρίσκονται σε κατ' οίκον περιορισμό και να περιμένουν τα αποτελέσματα των νέων τεστ κορωνοϊού που θα κάνουν εντός των ημερών είναι οι παίκτες και τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας της ΚΑΕ Άρης. Βεβαίως, αυτό συμβαίνει

διότι, όπως είναι γνωστό, την Πέμπτη παρουσιάστηκαν δύο καλαθοσφαιριστές των "κίτρινων" θετικοί στον ιό κι αμέσως τόσο αυτοί, όσο και όλοι οι υπόλοιποι στην ομάδα μπήκαν σε καραντίνα.

Όταν γίνουν τα νέα τεστ και βγούνε τα αποτελέσματα, όσοι είναι υγιείς θα επιστρέψουν στην ενεργό δράση, ενώ οι νοσούντες θα παραμείνουν στην απομόνωση έως ότου ξεπεράσουν τον κορωνοϊό. Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας παρακολουθεί την κατάσταση των μελών του αγωνιστικού τμήματος και έχει δώσει τις απαραίτητες οδηγίες για το τι ακριβώς πρέπει να κάνουν όλοι αυτές τις ημέρες.

Στο μεταξύ, οι διοικούντες την ΚΑΕ Άρης κάνουν σκέψεις για αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Βασικός υποψήφιος να αντικατασταθεί είναι ο Τζαμάλ Σούλερ, από τον οποίο οι "κίτρινοι" περίμεναν περισσότερα, ενώ συζήτηση γίνεται και για τον Βλαντιμίρ Ντραγκίσεβιτς, αν και αυτός παρουσιάζει σημάδια ανάκαμψης.

 

ΕΛΛΑΔΑ - Basket League - ΜΠΑΣΚΕΤ 'Αρης - Μπάσκετ Off Off edada Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ #arisbc Αρης ΕΛΛΑΔΑ Η ομάδα μπάσκετ του Άρη εξακολουθεί να είναι σε καραντίνα, περιμένοντας τα αποτελέσματα των νέων τεστ κορωνοϊού, ενώ οι διοικούντες την ΚΑΕ σκέφτονται αλλαγές στο ρόστερ Article publish on Σάβ, 11/14/2020 - 02:00 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα