Παναθηναϊκός: Η ώρα των επιστροφών

Με πολλές απουσίες πραγματοποιείται τις τελευταίες ημέρες το κανονικό πρόγραμμα στο «Γ. Καλαφάτης», αφού εκτός των επτά διεθνών, πέντε παίκτες ακολουθούν ατομικό.

Αν εξαιρεθεί η διαιτησία, ο Παναθηναϊκός έχει «χτυπηθεί» από… όλους τους υπόλοιπους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των τραυματισμών.

Η ομάδα δεν μπορεί με τίποτα να αποκτήσει διάρκεια στην απόδοσή της, γεγονός που ωθεί τον Λάζλο Μπόλονι

στην απόφαση να εγκαταλείψει το 4-4-2.

Στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, ο Παναθηναϊκός πήρε έναν βαθμό στο τέλος, όμως στο αντίστοιχο διάστημα έχασε βαθμούς από ΑΕΛ, Βόλο και Ατρόμητο.

Εν προκειμένω, το θέμα αφορά στους τραυματισμούς, οι οποίοι έχουν επηρεάσει σε έναν βαθμό την αμυντική, κυρίως, λειτουργία της ομάδας.

Χουάνκαρ, Αχιλλέας Πούγγουρας, Γιασίν Αγιούμπ, Φραν Βέλεθ και, βέβαια, Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης έχουν καταγράψει αρκετά ατομικά προγράμματα και, παράλληλα, έχουν μείνει πολλάκις εκτός αποστολής.

Ο Χατζηθεοδωρίδης είναι μια κατηγορία μόνος του, αφού στο καλοκαιρινό ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ, τραυματίστηκε σοβαρότατα.

Στις 21 Ιουλίου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην ποδοκνημική από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου Γιάννη Λεβάκο.

Οι τότε εκτιμήσεις έλεγαν για απουσία +2 μηνών, όμως έπρεπε να φτάσει η 11η Νοεμβρίου για να πατήσει χορτάρι και να προσεγγίσει ακόμα περισσότερο την επιστροφή στη δράση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα στις αρχές της εβδομάδας ο Χατζηθεοδωρίδης θα είναι σε θέση να βγάλει κανονικό πρόγραμμα και σταδιακά να υπολογίζεται από τον Λάζλο Μπόλονι για τα αγωνιστικά του πλάνα.

Βέλεθ και Αγιούμπ

Δύο παίκτες που επί Ντάνι Πογιάτος λογίζονταν ως βασικοί, ο Φραν Βέλεθ και ο Γιασίν Αγιούμπ, θα επιστρέψουν με τη σειρά τους στις αρχές της εβδομάδας.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός προερχόταν από διάστρεμμα στην ποδοκνημική που τον είχε κρατήσει εκτός για δύο εβδομάδες, προτού αγωνιστεί στο ματς με τον Ατρόμητο.

Έκτοτε, δε συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων, αλλά η επάνοδος πλησιάζει και θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Αγιούμπ, από την πλευρά του, είχε αποχωρήσει από την προπόνηση της 21ης Οκτωβρίου με θλάση στον δικέφαλο και μέχρι τώρα γυμνάζεται ατομικά.

Η αλήθεια είναι ότι ανήκει στη μακρά λίστα των παικτών που δεν έχουν βοηθήσει τον Παναθηναϊκό κατά την εφετινή σεζόν, όμως με τον Δημήτρη Κουρμπέλη εξουθενωμένο από τις διαδοχικές υποχρεώσεις, ο Ολλανδομαροκινός μπορεί να δώσει βοήθεια.

Ο Παναθηναϊκός θα έχει Χουάνκαρ στο Φάληρο

Ακόμα ένας παίκτης που έχει ταλαιπωρηθεί ήδη αρκετά από τραυματισμούς και ενοχλήσεις, γεγονός που έχει δώσει φανέλα βασικού στον Βασίλη Ζαγαρίτη.

Ο Ισπανός μπακ αγωνίστηκε στο φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης, έκανε κάποια ανεβάσματα και γενικότερα έδειξε ότι είναι σε θέση να επανέλθει στο αρχικό σχήμα εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Λάζλο Μπόλονι θέλει να δει στο 100% τους Χουάνκαρ και Λούκας Βιγιαφάνιες, προκειμένου να διαπιστώσει μια και καλή αν θα βρεθεί λύση σε δύο κομμάτια του «πράσινου» παζλ, τη θέση του αριστερού μπακ και εκείνη πίσω από τον φορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός νέα: Οι τελευταίες ειδήσεις

Ελληνοτουρκικά: Όλες οι ειδήσεις

Covid-19 & περιοριστικά μέτρα: Όλες οι ειδήσεις

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Το άρθρο Παναθηναϊκός: Η ώρα των επιστροφών εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα