Μπακς: Δεν ήθελε να μετακομίσει ο Γιάννης (vid)

Μπακς: Δεν ήθελε να μετακομίσει ο Γιάννης (vid)tnalΠέμ, 12/17/2020 - 07:44

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εμφανίστηκε χαρούμενος που παραμένει στους Μιλγουόκι Μπακς, μετά την υπογραφή του supermax συμβολαίου του. Ο Έλληνας παίκτης αστειεύτηκε λέγοντας πως η μητέρα του δεν ήθελε να μετακομίσουν, ενώ συμπλήρωσε πως στόχος του είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τα “ελάφια”.

Αρχικά, ο Αντετοκούνμπο δήλωσε: “Ρώτησα τη μητέρα μου αν ήθελε να μετακομίσουμε και μου είπε όχι. Νομίζω πως όλοι όσοι βρίσκονται σε αυτόν τον οργανισμό έχουμε

τον ίδιο στόχο, να δουλέψουμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Το ένιωσα αυτό τα τελευταία δύο χρόνια, ήμασταν πραγματικά ανταγωνιστικοί και παλέψαμε γι' αυτό, ανυπομονώ να δω τι θα γίνει στη συνέχεια".

Ο Έλληνας παίκτης συμπλήρωσε στη συνέχεια: "Το θέμα μου προκάλεσε πονοκέφαλο, αν και ήξερα τι ήθελα. Αγόρασα παιχνίδια και ρούχα για τον γιο μου, πριν πάω στο σπίτι για να κοιμηθώ και ξυπνήσω για να έρθω στην προπόνηση".

Επίσης, αναφέρθηκε στη στήριξη που είχε από τους φιλάθλους της ομάδας: "Ήταν συγκλονιστικό το πως με στήριξε η πόλη από την πρώτη στιγμή που ήρθα όταν ήμουν 18 ετών. Το μόνο που ξέρω είναι το Μιλγουόκι, αγαπάει το μπάσκετ. Νιώθω καλά και η οικογένεια μου νιώθει καλά".

Σχετικά με το αν σκέφτηκε να πάει σε άλλη ομάδα, ο Αντετοκούνμπο δήλωσε: "Περιμένεις να σου πω αν σκέφτηκα να πάω αλλού; Ναι, στους Σιάτλ Σόνικς. Δεν μπορώ να πω κάτι σε αυτό. Μπορεί να υπήρχε μία σκέψη, αλλά ήθελα να είμαι εδώ. Να παλέψω για την ομάδα, για ένα πρωτάθλημα μαζί με τους συμπαίκτες μου. Αλλά το άφησα στην άκρη, δεν ήθελα επιπλέον πίεση. Εδώ έχουμε την ευκαιρία για το πρωτάθλημα. Ελπίζω το Μιλγουόκι να είναι πιο... ελκυστικό για παίκτες τώρα που έμεινα. Αλλά γενικά είναι μία ομάδα που διεκδικεί πρωτάθλημα οπότε πρέπει οι παίκτες να θέλουν να έρθουν. Νομίζω πως υπάρχουν άλλοι άνθρωποι για αυτή τη δουλειά. Δε θέλω να μπλέξω με τέτοιες καταστάσεις, είναι αποφάσεις ζωής για αρκετούς ανθρώπους και δεν μπορώ να μπω σε αυτή την διαδικασία".

Όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας, ο διεθνής παίκτης τόνισε: "Κοιτώντας πίσω στην εποχή που ήμουν σε Ελλάδα ένα μικρό παιδί, νιώθω υπερήφανος για ότι έχω πετύχει. Και είμαι αφοσιωμένος στο πλάνο μου, παραμένω μέσα στην πορεία που έχω χαράξει. Τώρα είναι καλό βέβαια που μπορώ να προσφέρω στην οικογένεια μου. Ελπίζω τα εγγόνια μου να σου φτιάξουν ένα... άγαλμα, πρέπει".

Επίσης, αναφέρθηκε και στον πατέρα του: "Θα ήταν υπερήφανος για μένα, γι' αυτά που έχω πετύχει. Πιστεύω πως... θα χόρευε τώρα από τη χαρά του. Θα ήταν υπερήφανος για όσα έχουμε πετύχει και για τους ανθρώπους που έχουμε γίνει".

Ο Αντετοκούνμπο δήλωσε για το αν χρησιμοποίησε κάποιο από τα στυλό που του έδωσαν οι συμπαίκτες του για τις υπογραφές: "Όχι δεν το είπα σε κανέναν γιατί αν το μάθαινε ένας τότε θα το ήξεραν όλοι. Το έμαθαν από την ανακοίνωση μου. Υπέγραψα τρία συμβόλαια, αλλά όχι δε χρησιμοποίησα κανένα στυλό που μου έδωσαν".

Τέλος, ο Έλληνας παίκτης δήλωσε: "Είναι εκπληκτικό, πρώτη φορά είδα ένα παιδί να φοράει τη φανέλα με το όνομα μου. Είναι τρομερό το συναίσθημα. Και έπαιξε ρόλο. Δεν ήθελα να δω τη φανέλα μου να καίγεται... το έχω δει να συμβαίνει σε άλλους παίκτες. Δεν ήθελα να γίνει και σε μένα. Θέλω να κάνω πολλά παιδιά και να κατακτήσω ένα πρωτάθλημα. Αν τα καταφέρω, τότε θα αποσυρθώ".

Το σχετικό βίντεο: 

ΑΜΕΡΙΚΗ - NBA - ΜΠΑΣΚΕΤ Milwaukee Bucks - Μπάσκετ Off Off tnal Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Milwaukee Bucks ΑΜΕΡΙΚΗ Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εμφανίστηκε χαρούμενος που παραμένει στους Μιλγουόκι Μπακς, μετά την υπογραφή του supermax συμβολαίου του. Article publish on Πέμ, 12/17/2020 - 07:44 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα