Μπακάκης: "Βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι" (video)

Ο Μιχάλης Μπακάκης ανέφερε μετά την πρόκριση επί της Σέλτικ πως η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι να βελτιώνεται.

Αναλυτικά:

"Είναι πολύ σημαντικό διότι κάποιοι έχουν το συγκεκριμένο ρόλο τους. Η δουλειά μας είναι να τρέχουμε σε όλο το ματς, ήταν μία δύσκολη νίκη, η ομάδα δεν έχει ακόμα ρυθμό και αυτό ήταν το δυσκολότερο όμως το σημαντικότερο είναι ότι η ομάδα πήρε την πρόκριση.

Η Σέλτικ είναι μία ιστορική ομάδα και ανά πάσα στιγμή μπορεί να σκοράρει, είναι πιο
έτοιμη από εμάς, έχουμε καινούργιο προπονητή, παίξαμε με ένα σύστημα για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Από παιχνίδι σε παιχνίδι είμαστε καλύτεροι, δουλεύουμε καθημερινά, όλα τα παιδιά έχουν διάθεση και ακούμε τον προπονητή μας, το πιο σημαντικό είναι να παίρνεις αυτό που θες και αυτό το κάνουμε από πέρυσι. Έχουμε ένα αήττητο δώδεκα αγώνων και θα το συνεχίσουμε και στα επόμενα ματς.

Για να προκριθεί η Βιντεότον σημαίνει ότι είναι πολύ καλή ομάδα, θα δουλέψουμε πολύ για να πάρουμε την πρόκριση. Όσο περισσότερα ματς έχεις στα πόδια σου τόσο καλύτερα είναι, θα έχουμε περισσότερα τρεξίματα και ανάσες και θα ανταπεξέλθουμε στις ιδιαιτερότητες του αντιπάλου. Σίγουρα είναι σημαντικό να παίζεις το πρώτο ματς εκτός γιατί στον επαναληπτικό διαχειρίζεσαι ανάλογα το ματς".
Keywords
Τυχαία Θέματα