Δ. Ανδρεόπουλος: "Με έπεισαν οι αθλητές και επέστρεψα"

Οι αθλητές κατάφεραν να επιστρέψουν τον Ανδρεόπουλο στον πάγκο της Εθνικής ομάδας μετά την παραίτηση του τελευταίου.

Αυτό αποκάλυψε ο Κορίνθιος κόουτς στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με το Λουξεμβούργο για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πρωταθλήματος.

«Αισθάνθηκα μία περίοδο ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως εγώ ήθελα. Άρα έπρεπε να κάνω κάτι. Έπρεπε να πάρω μία δύσκολη απόφαση και την πήρα για το καλό της Εθνικής. Την άποψή μου κατάφεραν να την αλλάξουν οι αθλητές μου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεν ξέρω αν ήταν
το καλύτερο αυτό που έκανα, ξέρω όμως ότι λειτούργησε. Στη συνείδηση και το μυαλό όλων πρέπει να υπάρχει η Εθνική ομάδα. Έχω 18 αθλητές τους οποίους εμπιστεύομαι και μέχρι την τελευταία στιγμή τους προπονώ για να μπορέσω να τους έχω όλους στη καλύτερη δυνατή κατάσταση. Τελευταία στιγμή θα αποφασίσουμε με μεγάλη δυσκολία τι χρειάζεται η ομάδα» σχολίασε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Στο κλίμα της Εθνικής ομάδας αναφέρθηκε ο αρχηγός Γιώργος Πετρέας: «Πολλά πράγματα έγιναν, κάποια πράγματα όμως δεν έγιναν που γράφτηκαν. Αυτό που πιστεύω είναι ότι ανεξαρτήτως τι έγινε, το αποτέλεσμα είναι που μετράει. Ίσως εκείνο το βράδυ καταλάβαμε τι σημαίνει Εθνική και ανοίξαμε όλοι τις καρδιές μας. Το αποτέλεσμα είναι ότι το κλίμα τώρα μεταξύ μας είναι καλύτερο από πριν. Δεν ξέρω αν ήταν ο κατάλληλος τρόπος, ωστόσο λειτούργησε. Θα μπούμε όλοι στο γήπεδο και θα παίξουμε για την Ελλάδα. Με εξαίρεση κάποιες απουσίες λόγω τραυματισμών, στην Εθνική βρίσκεται η αφρόκρεμα του ελληνικού βόλεϊ. Το επίπεδο και στις προπονήσεις είναι πολύ ανεβασμένο και τα παιδιά που αγωνίζονται εξωτερικό τους έχει βοηθήσει να δείξουν ακόμα περισσότερο το ταλέντο τους. Δεν θέλω να μείνω σε πράγματα που έγιναν ή που δεν έγιναν. Οι δικαιολογίες πρέπει να μείνουν απ'έξω. Είμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε την πρόκριση».
Keywords
Τυχαία Θέματα