Μπάγερν Μονάχου-Στουτγκάρδη 3-0: Η αντίδραση της πρωταθλήτριας! (highlights)

Το φαινόμενο της Μπάγερν να ισοπεδώνει οποιονδήποτε βρεθεί στο διάβα της μετά από ένα κακό αποτέλεσμα εμφανίστηκε και σήμερα. Οι Βαυαροί δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην Στουτγκάρδη, μπήκαν από το πρώτο λεπτό στη θέση οδηγού και στο τέλος πανηγύρισε μια πολύ εύκολη νίκη με 3-0.

Μπορεί το σύνολο του Τόμας Τούχελ να είχε 35% κατοχή αλλά στην πραγματικότητα κυριάρχησε απέναντι σε μια Στουτγκάρδη που δεν είχε ούτε φαντασία ούτε εναλλακτικές στο παιχνίδι της. Δύο γκολ από τον Χάρι Κέιν, που έφτασε τα 20 με την γερμανική ομάδα,

πολύ καλή παρουσία οι Σανέ και Μιν Τζέι, εντυπωσίασε ο 19χρονος Πάβλοβιτς. Κανένας διακριθείς για τους φιλοξενούμενους, που καλό θα ήταν να ξεχάσουν το σημερινό παιχνίδι όσο πιο σύντομα γίνεται.

Στους 35 βαθμούς η Μπάγερν, που παραμένει στο -4 από την εξαιρετική Λεβερκούζεν. Στους 31 έμεινε η Στουτγκάρδη, που υποχώρησε στην τέταρτη θέση, στο -1 από την Λειψία.

Το ματς

Λίγο η ήττα από την Άιντραχτ την περασμένη εβδομάδα, λίγο οι απουσίες κομβικών παικτών δημιούργησαν ένα ερωτηματικό σχετικά με την απόδοση των Βαυαρών. Τελικά, μόλις στα 81 δευτερόλεπτα αγώνα, θα βρεθούν μπροστά στο σκορ. Μετά από λάθος στο κέντρο, η μπάλα θα βρεθεί στον Σανέ, ο Νούμπελ θα κάνει λάθος έξοδο κι ο Γερμανός θα μοιράσει στον Κέιν για το 1-0. Η Στουτγκάρδη ανέβηκε στο γήπεδο, προσπάθησε να κρατήσει τη μπάλα στην κατοχή της και να χτυπήσει ανάμεσα στις γραμμές της Μπάγερν. Βέβαια όταν έχανε την μπάλα, γινόταν έρμαιο στις αντεπιθέσεις των γηπεδούχων. Μια αντεπίθεση έγινε στο 22’, με την Μπάγερν να κερδίζει φάουλ. Από την εκτέλεση, ο Μιν Τζέι θα πάρει τη κεφαλιά και θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Θα υποδειχθεί όμως σε θέση οφσάιντ και το γκολ του δεν θα μετρήσει. Στο 28’ ο Σανέ κάλυψε περίπου τα τρία τέταρτα του γηπέδου, σούταρε στα όρια της περιοχής, με τον Νούμπελ να διώχνει την μπάλα κόρνερ. Στο 36’ ο Μίλερ έφυγε στην πλάτη της άμυνας και κράτησε την μπάλα όσο έπρεπε για να ανέβει ο Σανέ. Ο Γερμανός βγήκε στο τετ α τετ, αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ. Στο 44’ θα έχουμε διπλή ευκαιρία για την Μπάγερν, αλλά ούτε ο Κέιν ούτε ο Μουσιάλα θα ευστοχήσουν. Στις καθυστερήσεις, έπειτα από λάθος του Ζαγκαντού, ο Μίλερ θα σκοράρει για το 2-0. Το γκολ του, όμως, θα ακυρωθεί επίσης για οφσάιντ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Στουτγκάρδη να έχει τη μπάλα στα πόδια της για 9 λεπτά σερί και την Μπάγερν να σκοράρει. Από φάουλ του Μουσιάλα, ο Μιν Τζέι θα πάρει την πρώτη κεφαλιά και ο Κέιν θα την στείλει για δεύτερη φορά στην εστία του Νούμπελ. Στο 62’ οι Βαυαροί θα κάνουν το 3-0. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πάβλοβιτς, ο Κιμ Μιν Τζέι θα πάρει τη κεφαλιά, η μπάλα θα κοντράρει και καταλήξει στα δίχτυα. Η αυτοπεποίθηση των γηπεδούχων είχε φτάσει στα ύψη και πλέον έπαιζαν με πολλή μεγαλύτερη ελευθερία. Η Στουτγκάρδη όσο και να προσπαθούσε δεν έκανε αισθητή την παρουσία της στον Νόιερ. Στα τελευταία λεπτά η Μπάγερν έκανε μια συντήρηση δυνάμεων πριν τον αγώνα με την Βόλφσμπουργκ σε τρεις μέρες.

Στην επόμενη και τελευταία αγωνιστική της Bundesliga πριν την χειμερινή διακοπή, η Μπάγερν θα έχει δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Βόλφσμουργκ (20/12, 21.30), ενώ η Στουτγκάρδη θα υποδεχθεί την Άουγκσμπουργκ (20/12, 21.30).

Μπάγερν (Τούχελ): Νόιερ, Λάιμερ, Ουπαμεκανό, Κιμ Μιν-Τζέι, Ντέιβις, Πάβλοβιτς, Γκερέιρο, Μουσιάλα (89’ Τελ), Μίλερ (83’ Τσούπο Μοτίνγκ), Σανέ, Κέιν

Στουτγκάρδη (Χένεβ): Νούμπελ, Βάγκνομαν (83’ Στεργίου), Άντον (59’ Ρουάλτ), Ζγκαντού, Μίτελσταντ, Καραζόρ, Στίλερ, Μιγιό (59’ Λέβελιν), Φιούριχ (59’ Σίλας), Ουντάβ (77’ Γεόνγκ), Γκιρασί

Keywords
Τυχαία Θέματα