Μπάγερν Μονάχου-Άουγκσμπουργκ 3-1: Ο Κέιν χτυπάει δύο φορές… (highlights)

Στο βροχερό Μόναχο η πρωταθλήτρια Μπάγερν έδωσε το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της στην Bundesliga κόντρα στην γειτόνισσα Άουγκσμπουργκ στο 25ο ντέρμπι της Βαυαρίας, σε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, με τους παίκτες του Μάασεν να απειλούν πρώτοι με τον Ντεμίροβιτς στο 27′.

Στο 32′ ύστερα από υπέροχη συνεργασία Γκνάμπρι-Σανέ η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Ουντουοκάι, ο οποίος άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυ της ομάδας του για το 1-0.

Και στο 39′ οι πρωταθλητές πήραν πέναλτι για χέρι του Ντορς σε σουτ του

Κίμιχ, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Χάρι Κέιν στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του στο πρωτάθλημα (είχε αγωνιστεί στο Super Cup που είχε διεξαχθεί επίσης στην Allianz Arena).

Στο 68′ ο Σανέ είχε δοκάρι και στο επόμενο λεπτό ο Κέιν ύστερα από φοβερή συνεργασία των Κομάν-Ντέιβις σημείωσε το 3-0, φτάνοντας τα 3 γκολ στην Bundesliga.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Μπέλιο, με την Μπάγερν να έχει 6 βαθμούς.

Mπάγερν Μονάχου (4-2-3-1): Ούλραϊχ, Μαζραουί (70′ Λάιμερ), Κιμ (80′ Ντε Λιχτ), Ουπαμεκανό, Ντέιβις, Κίμιχ (αρχ.). Γκορέτσκα, Σανέ (70′ Τελ), Γκνάμπρι (71′ Μίλερ), Κομάν (80′ Χράφενμπερχ) , Κέιν

Προπονητής: Τόμας Τούχελ

Άουγκσμπουργκ (4-4-2): Ντάμεν, Ένγκελς (83′ Γκούμνι), Μπάουερ, Ουντουοκάι, Πέντερσεν, Βάργας (66′ Καρντονά), Ρέτσμπετσαϊ (66′ Μπράιτχαουπτ), Ντορς, Ντεμίροβιτς (αρχ.), Μπερίσα (66′ Τιτς), Μίχελ (66′ Μπέλιο)

Προπονητής: Ενρίκο Μάασεν

Keywords
Τυχαία Θέματα