Νιούκαστλ – Λίβερπουλ 1-2: Ανατροπάρα με Νούνιες (Highlights)

Κόντρα σε όλους και σε όλα, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ κατάφερε να “επιβιώσει” στην έδρα της Νιούκαστλ και με γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα να πανηγυρίσει το δεύτερο φετινό “τρίποντο” στην Premier League.

Μπορεί οι γηπεδούχοι να κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους “Reds” αφού στο 25′ άνοιξαν το σκορ με τον Άντονι Γκόρντον, όμως παρά τις πολλές κλασικές ευκαιρίες που είχαν, δεν “καθάρισαν” το ματς και το πλήρωσαν. Μάλιστα, από το 28′

τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο ευνοϊκά για τη Νιούκαστλ, αφού απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, μετά την αποβολή του Φαν Ντάικ με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ούτε αυτό όμως εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες του Έντι Χάου. Η Λίβερπουλ άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων και στο 77′ ο Γιούργκεν Κλοπ έριξε στο ματς τον Ντάργουϊν Νούνιες, παίζοντας πλέον όλα για όλα. Και ο Γερμανός δικαιώθηκε.

Τέσσερα λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς, ο Ουρουγουανός επιθετικός ισοφάρισε σε 1-1 με διαγώνιο σουτ, όμως δεν είχε τελειώσει τη δουλειά. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Νούνιες “χτύπησε” για δεύτερη φορά, αξιοποιώντας την καταπληκτική κάθετη του Σαλάχ και “ξέρανε” τη Νιούκαστλ, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2, με το οποίο η Λίβερπουλ πανηγύρισε την πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.

Νιούκαστλ (Έντι Χάου): Ποπ – Τρίπιερ, Σερ, Μπότμαν (87′ Τάργκετ), Μπέρν – Μπρούνο Γκιμαράες, Τονάλι (72′ Τονάλι), Ζοέλιντον (82′ Άντερσον) – Αλμιρόν, Ίσακ (72′ Γουίλσον), Γκόρντον (72′ Μπαρνς).

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον – Αλεξάντερ Άρνολντ, Μάτιπ (77′ Κουάνσα), Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον – Έντο (58′ Έλιοτ), ΜακΆλιστερ (77′ Νούνιες), Σόμποσλαϊ – Ντίας (33′ Γκόμεζ), Χάκπο (58′ Ζότα), Σαλάχ.

Keywords
Τυχαία Θέματα