Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα 3-4: Ανατροπή στην ανατροπή με το πρώτο του Λέβα (Highlights)

Εντυπωσιακή Βιγιαρεάλ

H Βιγιαρεάλ μπήκε αφηνιασμένη στο γήπεδο και έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες ενώ είχε και ένα γκολ που δεν μέτρησε. Ο Τερ Στέγκεν άντεξε και ξαφνικά η Μπαρτσελόνα ήταν μπροστά με 2-0.

Μέσα σε τέσσερα λεπτά ο Γκάβι (12′) και ο Ντε Γιόνγκ (15′) έκαναν το 0-2 και σόκαραν την ομάδα του Κίκε Σετιέν.

Χρειάστηκε να περάσει ενα δεκάλεπτο για να συνέλθει η Βιγιαρεάλ και να μειώσει αρχικά με τον Φόιτ (26′) και να ισοφαρίσει με τον Σέρλοτ (40′) για να πάει με ισοπαλία που άξιζε στα αποδυτήρια για το ημιχρονο.

Ανατροπή
στην ανατροπή

Η Βιγιαρεάλ μπήκε και στο δεύτερο ημίχρονο με το πόδι στο γκάζι και προηγήθηκε με τον Μπαένα (50′) αλλά στην συνέχεια κλείστηκε στην περιοχή της και το πλήρωσε.

Η Μπαρτσελόνα πίεσε και γύρισε το ματς με τους Φεράν Τόρες (68′) και Λεβαντόβσκι (71′) ενώ είχε ευκαιρίες και για ακόμη περισσότερα γκολ. Η Βιγιαρεάλ έχασε και το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι φέτος.

Βιγιαρεάλ: Γέργκενσεν – Φόιτ, Γκάμπια, Κουένκα, Πεδράθα – Παρέχο (86′ Μπρέρετον Ντίας), Καπού (70′ Κομεσάνια), Τεράτς (70′ Ντένις) – Τζέραρδ Μορένο (70′ Ακομάς), Μπαένα (76′ Μοράλες), Σέρλοτ

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν – Σ. Ρομπέρτο, Κουντέ, Κρίστενσεν (46′ Έρικ), Μ. Αλόνσο – Ρομέου (63′ Φεράν), Ντε Γιόνγκ, Γκιουντογκάν (86′ Φερμίν) – Γκάβι, Γιαμάλ (76′ Φάτι), Λέβαντόβσκι

Keywords
Τυχαία Θέματα