Μπάγερ Λεβερκούζεν – Ουνιόν Βερ. 4-0: Πρώτες οι «ασπιρίνες», τελευταίοι οι πρωτευουσιάνοι!

Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της, με επτά σερί νίκες (12 σε όλες τις διοργανώσεις) και δέκα στις 11 πρώτες αγωνιστικές, σκοράροντας σε όλες τουλάχιστον δύο γκολ, ιστορικό επίτευγμα που μοιράζεται με τη φετινή Μπάγερν!

Οι Βαυαροί όμως έπεσαν στη δεύτερη θέση, με τις «ασπιρίνες» να δείχνουν πιο έτοιμες από ποτέ να διεκδικήσουν τον τίτλο.

Στην αντίπερα όχθη, η Ουνιόν, υπέστη ένατη σερί ήττα, βρίσκεται στην τελευταία θέση στη διαφορά τερμάτων, ενώ δεν έχει καν σκοράρει στους

τέσσερις τελευταίους αγώνες της.

Η Μπάγερ, πήρε τα ηνία από νωρίς και στο 23′ άνοιξε το σκορ με καταπληκτικό μακρινό αριστερό σουτ του Γκριμάλντο, που σκόραρε για δεύτερο σερί ματς και έφτασε τα 6 γκολ στο πρωτάθλημα!

Οι γηπεδούχοι, έχασαν κι άλλες ευκαιρίες στο α’ μέρος, ενώ οι πρωτευουσιάνοι δεν απείλησαν καθόλου, χάνοντας και λόγω τραυματισμού τον Μπονούτσι, λίγο μετά το 1-0.

Οι «ασπιρίνες», καθάρισαν οριστικά το παιχνίδι στο β’ ημίχρονο, αφού πρώτα η Ουνιόν, έχασε τη μοναδική της ευκαιρία με τον Λαϊντουνί.

Στο 57′, ο Χόφμαν εκτέλεσε κόρνερ και ο στόπερ Κοσουνού, έκανε το 2-0 με το κεφάλι, για το πρώτο γκολ της καριέρας του στην Βundesliga.

Στο 73′, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γκριμάλντο, ο έτερος στόπερ, Τα, από κοντά εκτέλεσε τον Ρένοβ για το 3-0.

Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 83′, όταν από στημένη φάση των φιλοξενούμενων, η Λεβερκούζεν βγήκε ταχύτατα στην κόντρα και οι δύο αλλαγές του Αλόνσο, Αντλί και Τέλα συνδυάστηκαν με τον τελευταίο να σκοράρει, ανοίγοντας λογαριασμό στο πρωτάθλημα.

Mπάγερ Λεβερκούζεν (Αλόνσο): Χράντετσκι – Κοσουνού, Τα, Χινκαπιέ – Φριμπόνγκ (81′ Τέλα), Τζάκα, Παλάσιος (87′ Άντριχ), Γκριμάλντο – Χόφμαν (81′ Αντλί), Βιρτς (87′ Μπαμπά), Μπόνιφεϊς (87′ Χλόζεκ).
Ουνιόν Βερ. (Φίσερ): Ρένοβ – Γέκελ, Μπονούτσι (24′ Κνόχε), Λέιτε – Γιουράνοβιτς (46′ Τρίμελ), Κραλ, Λαϊντουνί, Ρουσιγιόν (78′ Γκόζενς) – Χάμπερερ, Μπέκερ (64′ Άαρονσον), Φοφανά (78′ Μπέρενς).

Keywords
Τυχαία Θέματα