Αζερμπαϊτζάν – Σλοβακία 0-1: Είχε τον τρόπο και πήρε τη νίκη! (hls)

Σημαντική νίκη πήρε η Σλοβακία στον τρίτο όμιλο του League C, επικρατώντας 1-0 του Αζερμπαϊτζάν.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για γκολ τις οποίες δεν κατάφεραν ν΄αξιοποιήσουν για να προηγηθούν. Μόλις στο δεύτερο λεπτό ο Σουσλόβ δημιούργησε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς για τους φιλοξενούμενους. Στο 9 Ο Χροσόβσκι έχασε και αυτός ευκαιρία για την Σλοβακία.

Δείτε

εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα του ματς

Στο 21 ο Στρέλεκ σημάδεψε το δοκάρι με την Σλοβακία να χάνει μεγάλη ευκαιρία για ν΄ανοίγει το σκορ.

Ο Μαχμούντοφ στο 25 δημιούργησε την πρώτη καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όπως και ο Σειντάγεφ στο 44.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε και από τις δύο πλευρές, ωστόσο η Σλοβακία κατάφερε να πετύχει το γκολ και να πάρει τους τρεις βαθμούς!

Η Σλοβακία στο 81 έκρυψε τη μπάλα! Ο Βάις άλλαξε γρήγορα τη μπάλα, ο Μπέρο έστρωσε ξανά στον Βάις και αυτός με φανταστικό πλασέ νίκησετ ον Μαγκομενταλίγιεφ για το 1-0!

Στο 83, ο Χαρασλίν βρέθηκε στην επίθεση απέναντι στον πορτιέρε του Αζερμπαϊτζάν, όμως δεν κατάφερε να τον νικήσει. Ο Αζέρος τερματοφύλακας παραχώρησε το κόρνερ σώζοντας την ομάδα του από δεύτερο γκολ.

Μετά την εκτέλεση του κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Χροσόβσκι ο οποίος έκανε τη σέντρα και ο Χαρασλίν με προβολή, κατάφερε να σκοράρει!

Ο διαιτητής της αναμέτρησης Ρούμσας, αφού συμβουλεύτηκε το VAR, ακύρωσε το γκολ, καθώς ο παίκτης της Σλοβακίας ήταν Off side.

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και η Σλοβακία πανηγύρισε τη δεύτερή της νίκη σε τρία ματς φτάνοντας τους έξι βαθμούς. Το Αζερμπαϊτζάν σε τρία ματς, μετράει δύο ήττες και μια ισοπαλία έχοντας ένα μόλις βαθμό.

Αζερμπαϊτζαν: Μαγκομενταλίγιεφ, Χουσεϊνοφ, Μουσταφαζάντα, Χαγκβερντί, Μεντβέντεβ(69΄Χουσείνοφ Β). Μαχμούντοβ(79΄ Χουσεΐνοφ Α.), Ρίτσαρντ(55΄Καράγιεβ), Σιλβέστρ, Σαλαχλί, Νταντάσοβ(46΄Εμρέλι), Σεϊντάγιεβ(68΄Νουρίεβ)

Σλοβακία: Ρόντακ, Ντε Μάρκο, Βάλιεντ, Σάτκα, Πέκαρικ, Χαράσλιν, Χροσόβσκι, Λομπότκα(75΄Μρέρο), Σουσλόβ(68΄Βάις), Στρέλεκ, Ρούσνακ(92΄Σράντς)

Κίτρινες: Ρίτσαρντ, Ντε Μάρκο, Σάτκα, Μπέρο, Βάις

Keywords
Τυχαία Θέματα