ΑΕΚ: “Αρκετές ομάδες υποψήφιες για Πινέδα”

Από την αρχή η ΑΕΚ γνώρισε πως η περίπτωση του Ομπερλίν Πινέδα δεν ήταν εύκολη υπόθεση και από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως ο Μεξικανός δεν θα συνεχίσει στην Θέλτα ήταν λογικό να αυξηθούν και οι υποψήφιες ομάδες για την απόκτησή του.

Σύμδωνα με την ιστοσελίδα lavozdegalicia υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες για τον Μεξικανό χαφ που βεβαίως αποτελεί στόχο και της ΑΕΚ.

«Το

ποδόσφαιρο είναι γεμάτο παράδοξα. Ο ποδοσφαιριστής με τα λιγότερα λεπτά την περασμένη σεζόν στη Θέλτα, είναι αυτός με τους περισσότερους μνηστήρες» αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα της lavozdegalicia και τονίζει σημειώνει το έντονο ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες για τον Ορμπελίν Πινέδα.

Οι Ισπανοί αναφέρουν πως ο Μεξικανός χαφ θα παραχωρηθεί από την Θέλτα καθώς δεν υπολογίζεται, αλλά δεν ξεκαθαρίζεται ο τρόπος που θα συμβεί αυτό, αν θα συμβεί δηλαδή με μεταγραφή ή με δανεισμό.

Στο ρεπορτάζ της lavozdegalicia, γίνεται λόγος και για το ενδιαφέρον που υπάρχει από την ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα, με τον οποίο θυμίζουμε πως ο Πινέδα έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του στην Τσίβας.

Keywords
Τυχαία Θέματα