Αξιώνει περισσότερα για τον Σολδάνο η Ουνιόν Σάντα Φε

Η διοίκηση της Ουνιόν Σάντα Φε φέρεται να αξιώνει περισσότερα χρήματα από τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του Φράνκο Σολδάνο, ο οποίος φέρεται να αρέσει στον Πέδρο Μαρτίνς. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η πρόταση που έχουν καταθέσει οι «ερυθρόλευκοι» και η οποία φτάνει τα 2,2 εκατομμύρια ευρώ, δεν ικανοποιεί τους ιθύνοντες της αργεντίνικης ομάδας, οι οποίοι αξιώνουν ένα ποσό
κοντά στα τρία εκατομμύρια ευρώ, για να παραχωρήσουν τον 23χρονο ποδοσφαιριστή.

Ο μάνατζερ του παίκτη, Ερνάν Ρουμπιόλα τόνισε από την πλευρά του πως ο πελάτης του θέλει να δει και το πρότζετ των υποψήφιων νέων σταθμών της καριέρας του. Παράλληλα, τόνισε πως ο Σολδάδο δε θα συνεχίσει την καριέρα του σε κάποια ομάδα, επειδή θα του προσφέρει περισσότερα χρήματα, αλλά θέλει να δει ένα σωστό πλάνο.

Χαρακτηριστικά, ο Ρουμπιόλα δήλωσε: «Ο πελάτης μου δίνει προτεραιότητα στο πρότζεκτ που του παρουσιάζουν οι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι. Δεν θα πάει σε μία ομάδα μόνο επειδή η πρότασή της θα είναι οικονομικά καλή. Είναι επαγγελματίας και ξέρει τι θέλει».

Τέλος, δήλωσε για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από την Αγγλία για τον Σολδάδο: «Στην Αγγλία προτιμούν να κάνουν μεταγραφές Λατινοαμερικάνων παικτών που έχουν ήδη παίξει στην Ευρώπη».
Keywords
Τυχαία Θέματα