Αλλάζουν τα δεδομένα για τον Γκαλαμπίνοφ

Η απόσυρση του ενδιαφέροντος της Φροζινόνε για την απόκτηση του Αντρέι Γκαλαμπίνοφ, φαίνεται πως αλλάζει τα δεδομένα και για τον Παναθηναϊκό, στην υπόθεση του Βούλγαρου επιθετικού. Συγκεκριμένα, η ιταλική ομάδα έχει στρέψει την προσοχή της σε άλλες περιπτώσεις επιθετικών, για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, κάτι που σημαίνει πως η μόνη ομάδα, πλην του Παναθηναϊκού,
που ενδιαφέρεται για την απόκτησή του είναι η Φότζια, η οποία θα αγωνίζεται στη Serie B τη νέα σεζόν. Ο Βούλγαρος ποδοσφαιριστής ήθελε να μετεγγραφή στη Φροζινόνε, προκειμένου να αγωνιστεί στη Serie A και η προοπτική της Φότζια δε φαίνεται να τον συγκινεί ιδιαιτέρως.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, φαίνεται πως έχει αρχίσει να κάνει δεύτερες σκέψεις, για μια ενδεχόμενη μετεγγραφή στον Παναθηναϊκό. Ο Γκαλαμπίνοφ έχει ξεκαθαρίσει στην πλευρά των «πράσινων», πως προτεραιότητά του αποτελεί η παραμονής στην Ιταλία, όμως αν δε βρεθεί κάποια πρόταση που να τον ικανοποιεί τότε δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να εξετάσει σοβαρά την πρόταση του «τριφυλλιού».

Από εκεί και πέρα, το όνομα του Πέκχαρτ φαίνεται πως παραμένει στη λίστα του «τριφυλλιού», την ίδια στιγμή που δημοσιεύματα θέλουν τους «πράσινους» να ετοιμάζονται να έχουν επαφές και με τον Στέφανο Αθανασιάδη. Ο Έλληνας επιθετικός αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη Μακάμπι Χάιφα και ο Γιώργος Δώνης φέρεται να εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του.
Keywords
Τυχαία Θέματα