«Άξια νίκη! Καμμιά φορά οι παίκτες... δαγκώνονται στα αποδυτήρια!»

Ανακουφισμένος, ξανά, ο τεχνικός της Ίντερ υπερασπίστηκε την αξία της νίκης των «νερατζούρι» με αντίπαλο την Φιορεντίνα έστω κι αν μέχρι να σημειωθεί το γκολ του Αμπρόσιο – το δεύτερο της ομάδας του στο ματς – οι «βιόλα» απειλούσαν, διεκδικώντας κάτι παραπάνω από έναν πόντο.

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι είδε την Ίντερ να κερδίζει για 3η συνεχόμενη φορά (δύο στο πρωτάθλημα και μια στο Τσάμπιονς Λιγκ με εντυπωσιακή ανατροπή επί της Τόττεναμ) σημειώνοντας γκολ στο φινάλε, όμως
και πάλι στάθηκε στα θετικά της ομάδας του.

«Αξίζαμε την νίκη. Ήμασταν καλύτερη και σε σημείο που ελέγχαμε τον ρυθμό ήρθε ένα ανύπαρκτο πέναλτι να αλλάξει την εικόνα του αγώνα. Ήταν φυσικό να πιεστούμε ψυχολογικά όμως τα καταφέραμε..» είπε, μιλώντας για το ματς με την Φιορεντίνα.

Αυτή τη φορά ο «ήρωας» του 59χρονου τεχνικού δεν ήταν ο Ικάρντι, τουλάχιστον με βάση τα όσα ανέφερε μετά το τέλος του ματς, αλλά ο Σενεγαλέζος Κεϊτά Μπαλντέ ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι στο 68ο λεπτό και άλλαξε πολλά, τουλάχιστον όπως το είδε ο προπονητής του.
Μάλιστα ο Σπαλέτι φρόντισε να καλύψει τον Σενεγαλέζο μέσο με αφορμή έναν τσακωμό στα αποδυτήρια με πρωταγωνιστές τον Κεϊτά και τον Πολιτάνο.

«Η ομάδα ανεβαίνει. Αυτό πρέπει να κοιτάζουμε. Δεν υπάρχουν προβλήματα εντός των αποδυτηρίων! Είναι μερικές φορές που οι παίκτες… δαγκώνονται μεταξύ τους αλλά κι αυτά είναι μέρος της καθημερινότητάς τους!
Κάναμε ένα κακό ξεκίνημα όμως τώρα τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους..» τόνισε ο προπονητής των «νερατζούρι"
Keywords
Τυχαία Θέματα