Άρης: Στην αντεπίθεση με ανακοίνωση και .... μήνυση

Άρης: Στην αντεπίθεση με ανακοίνωση και .... μήνυσηkmpotsΤρί, 01/19/2021 - 13:28 Δύο ημέρες μετά από όλα όσα έλαβαν χώρα το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ανάμεσα στον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης και τον τεχνικό του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι,
οι "Κίτρινοι" περνούν στην αντεπίθεση. 

Συγκεκριμένα με ανακοίνωσή τους εκφράζουν τη δυσφορία τους προς το πρόσωπο ενός εκ των παρατηρητών της διοργανώτριας αρχής, του Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου υποστηρίζοντας πως δεν περιέλαβε στην έκθεσή του χυδαιότητες του Ρουμάνου τεχνικού και προαναγγέλουν μήνυση κατά αυτού γι' απιστία.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά: "Ο παρατηρητής αγώνα της Super League στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, κ. Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, προφανώς διαθέτει... επιλεκτική ακοή.

Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε, διαφορετικά, πώς στην έκθεσή του αναφέρει ΜΟΝΟ τα όσα υποστηρίζει ότι είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, κ. Καρυπίδης, προς τον προπονητή του Παναθηναϊκού και ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αναφέρεται στις χυδαιότητες του αντιπάλου προπονητή που προηγήθηκαν.

Τα… «δεν άκουσα…» που επικαλέστηκε ο κ. Διαμαντόπουλος δεν μας πείθουν. Δεν πείθουν κανέναν τέτοιες αστείες δικαιολογίες. Γι’ αυτό και η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα καταθέσει μήνυση κατά του κ. Διαμαντόπουλου για απιστία, αφού στην έκθεσή του δεν αναφέρει επ’ ακριβώς τα γεγονότα, παρά μόνο αυτά που ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ άκουσε.

Τέλος, αληθεύει ότι ο κ. Διαμαντόπουλος επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής στην Αθήνα με την πτήση του Παναθηναϊκού;"

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #superleague #arisfc Άρης ΕΛΛΑΔΑ Στο στόχαστρο των "Κιτρίνων" ο παρατηρητής αγώνα της Superleague στο ματς με τον Παναθηναϊκό Article publish on Τρί, 01/19/2021 - 13:28 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα