Ολυμπιακός: Αμφίβολοι οι Χάρισον-Μάρτιν για Μακάμπι!

Ολυμπιακός: Αμφίβολοι οι Χάρισον-Μάρτιν για Μακάμπι!basket1thanosΚυρ, 01/10/2021 - 14:36

Ένα... ευχέλαιο επειγόντως για τον Ολυμπιακό...

Οι Πειραιώτες έκαμψαν την αντίσταση της Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ, ανέβηκαν στο 9-8 ρεκόρ και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στην «διαβολοβδομάδα» της Euroleague

που ξεκινά στο Τελ Αβίβ κόντρα στην Μακάμπι την Τρίτη (12/01, 21:05, Novasports) και ολοκληρώνεται την Παρασκευή στο ΣΕΦ απέναντι στην Βιλερμπάν (15/01, 21:30, Novasports).

Το πρόβλημα όμως είναι ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι πολύ πιθανό να στερηθεί τις υπηρεσίες δύο πολύ βασικών... γραναζιών του. Ο λόγος για τους Χασάν Μάρτιν και Άαρον Χάρισον που υπέστησαν διαστρέμματα και είναι εξαιρετικά αμφίβολοι για το ματς της Menora Mivtachim Arena.

Εκτός από τα άσχημα μαντάτα, υπάρχει και ένα καλό πάντως! Ο Σακιέλ ΜακΚίσικ, που δεν είχε παίξει κόντρα στην Μπάγερν την Παρασκευή (08/01) προπονείται πλέον σε κανονικούς ρυθμούς.

Το πρόβλημα στην ποδοκνημική ξεπεράστηκε, ενώ και ο Αντώνης Κόνιαρης μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στις προπονήσεις.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Ολυμπιακός - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Ολυμπιακός ΔΙΕΘΝΕΙΣ Άαρον Χάρισον και Χασάν Μάρτιν ταλαιπωρούνται από διαστρέμματα και η συμμετοχή τους στον αγώνα της Τρίτης με την Μακάμπι Τελ Αβίβ (12/01, 21:05, Novasports) κρίνεται αμφίβολη. Καλά τα νέα για τον Σακιέλ ΜακΚίσικ. Article publish on Κυρ, 01/10/2021 - 14:36 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα