Αταμάν για Παναθηναϊκό: «Δέχθηκα πρόταση»

Η Αναντολού Εφές αποκλείστηκε από τη συνέχεια των πλέι – οφ της Euroleague, ύστερα από τη βαριά ήττα στην έδρα της Φενέρμπαχτσε με 103-86.

Ο Εργκίν Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη του αγώνα ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για τις φήμες που υπάρχουν σχετικά με τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Ο Τούρκος προπονητής αποκάλυψε ότι υπήρξε πρόταση από τους «πράσινους», ωστόσο δεν έχει συναντηθεί με

κανενάν άνθρωπο της ομάδας, ούτε με τον Δημήτρη Γιανννακόπουλο.

«Δεν θέλω να αναφερθώ στο θέμα του συμβολαίου μου αυτήν την στιγμή. Θα γίνει ένας προγραμματισμός για τους παίκτες και τους προπονητές το επόμενο διάστημα. Μην πιστεύεται σε ψεύτικες φήμες. Ο κάθε ένας μπορεί να κάνει πρόταση στον οποιονδήποτε. Δεν υπάρχει συμφωνία. Η Αναντολού Εφές είναι η οικογένειά μου. Θα εξετάσουμε την αποτυχία της φετινής σεζόν και θα δούμε μετά. Δεν υπάρχει τίποτα οριστικό.

Οι φήμες προέκυψαν από ξένα media. Δεν συνάντησα κανέναν face-to-face. Φυσικά και υπήρχε πρόταση. Τους ευχαρίστησε και τους είπα ότι θα το εξετάσουμε τις επόμενες ημέρες. Αυτή την περίοδο έρχονται πολλές προτάσεις σε εμάς τους προπονητές και τους παίκτες. Είναι κάτι φυσιολογικό. Το μυαλό μας βρίσκεται στα playoffs του τουρκικού πρωταθλήματος».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αταμάν, Παναθηναϊκό, Δέχθηκα,ataman, panathinaiko, dechthika