Αταλάντα-Σπέτσια 3-1: Ματσάρα στο 2ο ημίχρονο

Αταλάντα-Σπέτσια 3-1: Ματσάρα στο 2ο ημίχρονοastiliadΠαρ, 03/12/2021 - 23:40

Οι ομάδες είχαν από μια καλή στιγμή στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι στο 5ο λεπτό με την κεφαλιά του Πάσαλιτς από τη γωνία της μικρής περιοχής και τη μπάλα να φεύγει άουτ. 

Οι φιλοξενούμενοι με τον Ρίκι να βρίσκεται απέναντι από τον Σπορτιέλο όμως να μη μπορεί να νικήσει τον τερματοφύλακα της Αταλάντα στο 33'.

Στη γενική εικόνα του πρώτου μέρους τις εντυπώσεις κέρδισε η Σπέτσια, αφού από τη μια δεν επέτρεψε στην Αταλάντα να είναι ιδιαίτερα δημιουργική

από την άλλη κατάφερε να δημιουργήσει προϋποθέσεις για γκολ.

Η Αταλάντα μπήκε αποφασιστικά και σκόραρε με τον Πάσαλιτς στο 53' και τον Μουριελ στο 55 παίρνοντας σαφές προβάδισμα από το πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο Πάσαλιτς με δεύτερο προσωπικό γκολ αύξησε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 73'. 

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 81' στη πρώτη επαφή του με τη μπάλα ο Πίκολι ερχόμενος από τον πάγκο και σκοράροντας απέναντι στην ομάδα που ανήκει και από την οποία αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη Σπέτσια.

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off Off ΙΤΑΛΙΑ Η Αταλάντα είχε πρωταγωνιστή τον Πάσαλιτς και επικράτησε με 3-1 της Σπέτσια σε αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Article publish on Παρ, 03/12/2021 - 23:40 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα