Αταλάντα-Μίντιλαντ 1-1: Μοιρασιά-έκπληξη στο Μπέργκαμο (vid)

Αταλάντα-Μίντιλαντ 1-1: Μοιρασιά-έκπληξη στο Μπέργκαμο (vid)edadaΤετ, 12/02/2020 - 00:45

Μεγάλη ευκαιρία πέταξε την Τρίτη (1/12) η Αταλάντα να κερδίσει στην έδρα της, στο Μπέργκαμο, τη Μίντιλαντ και να σφιχταγκαλιάσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Αναδείχτηκε ισόπαλη με τη δανέζικη ομάδα με σκορ 1-1 και πλέον καλείται να παίξει τελικό με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ την ερχόμενη αγωνιστική για να πάρει

το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο, καθώς οι Ιταλοί έχουν στη βαθμολογία του Δ' ομίλου 8 βαθμούς έπειτα από 5 αγωνιστικές και οι Ολλανδοί 7 βαθμούς.

Η Αταλάντα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι με τη Μίντιλαντ και άρχισε από νωρίς να δημιουργεί ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι, όμως, πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό με το γκολ που σημείωσε ο Σολς στο 13ο, κάνοντας το 0-1. Προς στιγμήν πάγωσαν οι γηπεδούχοι, που γρήγορα, όμως, πήραν και πάλι τα ηνία του αγώνα.

Το ματς συνεχίστηκε στο ίδιο τέμπο, με την Αταλάντα να πιέζει για το γκολ και να μην το πετυχαίνει και τη Μίντιλαντ να αμύνεται και να γίνεται κατά διαστήματα επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Μάλιστα, οι Δανοί είχαν και δοκάρι στο 63ο με τον Καμπά. Στο 79ο η Αταλάντα λυτρώθηκε με τον Ρομέρο να ισοφαρίζει με κεφαλιά σε 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Champions League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Atalanta - Ποδόσφαιρο Midtjylland - Ποδόσφαιρο Off Off edada Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #championsleague Atalanta ΔΙΕΘΝΕΙΣ Η Αταλάντα δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα της κόντρα στη Μίντιλαντ και πλέον καλείται να παίξει τελικό στο Άμστερνταμ κόντρα στον Άγιαξ για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League Article publish on Τετ, 12/02/2020 - 00:45 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα