Πόρτο-Μάντσεστερ Σίτι 0-0: «Βολεύτηκαν» και οι δύο (vid)

Πόρτο-Μάντσεστερ Σίτι 0-0: «Βολεύτηκαν» και οι δύο (vid)mkatsafaΤετ, 12/02/2020 - 00:20

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, «βομβάρδισε» στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού την αντίπαλη εστία, είχε 24 τελικές προσπάθειες (έναντι 3 της Πόρτο), υπερδιπλάσια κατοχή μπάλας (68%, έναντι 32%), κέρδισε 11 κόρνερ (κανένα η Πόρτο), πέτυχε το γκολ, στο 80΄ που με βάση την εικόνα του παιχνιδιού άξιζε, με τον Ζεζούς, αλλά τελικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ του Κανσέλο.

Η εικόνα του ματς ήταν ένας εξαιρετικός Μαρτσεσίν και η βαθιά άμυνα των πέντε παικτών να απορροφά την αδιάκοπη πίεση από την πλευρά της ομάδας του Γκουαρντιόλα. Ο Αργεντινός τερματοφύλακας είχε τρεις πολύ καλές επεμβάσεις, δύο σε προσπάθειες του Φεράν Τόρες και μία σε προσπάθεια του Στέρλινγκ.
Η Πόρτο, ανεξαρτήτως έδρας, δεν είχε φέρει ισόπαλο αποτέλεσμα στα τελευταία 15 παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ. «Έσπασε» αυτό το σερί, με μία επιθυμητή ισοπαλία. Για 4η συνεχόμενη χρονιά στην επόμενη φάση, η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, για 8η συνεχόμενη σεζόν η Μάντσεστερ Σίτι θα βρεθεί  στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.  
 

 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Champions League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Porto - Ποδόσφαιρο Manchester City - Ποδόσφαιρο Off Off mkatsafa Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ FC Porto ΔΙΕΘΝΕΙΣ Την πρόκριση για την επόμενη φάση εξασφάλισε η Πόρτο, την πρωτιά στον όμιλο η Σίτι, μετά το μεταξύ τους ισόπαλο αποτέλεσμα στο «Ντραγκάο». Article publish on Τετ, 12/02/2020 - 00:20 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα