Άστον Βίλα-Τότεναμ 2-1: Την νίκησε και την έπιασε στη βαθμολογία! (hls)

Η Άστον Βίλα προερχόταν από δύο διαδοχικές ήττες που τη…φρέναραν σε ότι αφορά στην κατάληψη ευρωπαϊκής θέσης και στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Τότεναμ ήταν κυριαρχική.

Οι Λονδρέζοι εμφανίστηκαν αναιμικοί και άσφαιροι επιθετικά, αφού στο πρώτο μέρος δεν είχαν καν επιθετική προσπάθεια!

Η ομάδα του Έμερι άνοιξε το σκορ στο 8′ με τον Ράμζεϊ που έφτασε τα 5 γκολ στο πρωτάθλημα ενώ είχε σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχει το 2-0, σημαντικότερη όλων το δοκάρι με τον Μπουένδια στο 43′.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι

Λονδρέζοι δέχθηκαν το 7ο γκολ τους στο πρώτο δεκάλεπτο στα 5 τελευταία ματς πρωταθλήματος.

Και το δεύτερο μέρος εκκίνησε με ευκαιρίες για τους γηπεδούχους αλλά ο Μαρτίνες ήταν αυτός που έσωσε την Άστον Βίλα στο 52′ νικώντας τον Κέιν στο τετ-α-τετ. Ο Κουλουσέφσκι έχασε στο 65′ την ευκαιρία για την ισοφάριση, για να έρθει στο 72′ με άψογη εκτέλεση φάουλ ο Ντόουγκλας Λουίζ να σημειώσει το 2-0.

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 90′ σε 2-1 με το πέναλτι του Κέιν που έφτασε τα 210 γκολ στην Premier League.
Πλέον και οι δύο ομάδες έχουν από 57 βαθμούς, όμως η Τότεναμ υπερτερεί στην ισοβαθμία λόγω καλύτερης διαφοράς γκολ.

Άστον Βίλα: Μαρτίνες, Γιανγκ, Κόνσα, Μινγκς, Μορένο, Μπέιλι (68′ Καμαρά), Λούιζ, ΜακΓκιν, Ράμζεϊ, Μπουενδία (αρχ.) (68′ Ντουράν), Γουότκινς (90+1′ Κας)

Προπονητής: Ουνάι Έμερι

Τότεναμ: Φόρστερ, Έμερσον, Ρομέρο, Λονγκλέ, Ντέιβις (90+2′ Πέρισιτς), Πόρο (81′ Νταντζούμα), Χόιμπιεργκ, Σκιπ (61′ Μπισουμά), Ρισάρλισον (61′ Κουλουσέφσκι) , Κέιν (αρχ.), Σον

Προπονητής: Ράιαν Μέισον

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άστον Βίλα-Τότεναμ 2-1,aston vila-totenam 2-1