Παναιτωλικός-ΟΦΗ 0-2: Τρία δοκάρια, ένα…αυτογκόλ των γηπεδούχων και ο ΟΦΗ στην πρώτη θέση των play outs

Ο ΟΦΗ κατέκτησε την πρώτη θέση στην βαθμολογία των play outs, φτάνοντας τους 41 βαθμούς και αν ο Βόλος αύριο (14/5) ηττηθεί από την ΑΕΚ στην τελευταία αγωνιστική των play offs, η ομάδα της Κρήτης θα τερματίσει στην 6η θέση

της συνολικής βαθμολογίας. Στο Αγρίνιο, ο ΟΦΗ αφού… γλίτωσε το γκολ από τα τρία δοκάρια του Παναιτωλικού (δυο ο Καρέλης και ένα ο Στάγιτς) από ισάριθμες κεφαλιές, κέρδισε τους 3 βαθμούς της νίκης από το αυτογκολ του Χουχούμη και το λάθος του τερματοφύλακα Γκρατερόλ που δεν μπόρεσε να απομαρύνει την μπάλα.

Ο Παναιτωλικός γνώρισε την 16η ήττα του στο φετινό πρωτάθλημα και είχε συνολική συγκομιδή 30 βαθμών.

Στο 9′, ο ΟΦΗ σκόραρε με τον Ντικό, αλλά ο Γάλλος επιθετικός ήταν σε θέση οφσάιντ που υποδείχτηκε και ελέχθηκε στο VAR, ενώ στο 34′, ο Μλάντεν αστόχησε εξ επαφής και είχε, επίσης, υποδειχθεί σε θέση οφ σάιντ. Έξι λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι είχαν την μεγαλύτερη ευκαιρία τους για να πετύχαιναν γκολ στο πρώτο ημίχρονο, όταν από την εκτέλεση φαουλ του Μπουζούκη, ο Στάγιτς με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο κάθετο δοκάρι του Χριστογεώργου.

Στο επόμενο λεπτό, ο ΟΦΗ ε.ίχε ευκαιρία με ωραίο σουτ του Λάρσον και την απόκρουση του Γκρατερόλ. Το πρώτο ημίχρονο που ήταν…άνευρο και χωρίς ένταση, ολοκληρώθηκε με ευκαιρία του Παναιτωλικού. Καλή κάθετη ανάπτυξη, ο Καρέλης απέφυγε τον Γιοχού και πλάσαρε, αλλά ο Χριστογεώργος απέκρουσε σε κόρνερ.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με ευκαιρία του Παναιτωλικού και πάλι. Στο 49′, από την σέντρα του Μλάντεν, ο Καρέλης έκανε την κεφαλιά, αλλά ξανά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι τοτυ ΟΦΗ.

Tα δοκάρια… τρίτωσαν για τον Παναιτωλικό στο 69′. Ο Καρέλης και πάλι με κεφαλιά, από την εκτέλεση κόρνερ του Ντουάρτε, έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Και ενώ ο Παναιτωλικός είχε τρία δοκάρια, ο ΟΦΗ έφτασε στο μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 84′ και με αυτογκολ του Χουχούμη. Από την σέντρα του Λάρσον, η μπάλα χτύπησε στο πόδι του αμυντικού του ΟΦΗ, πήρε τροχιά προς την εστία των γηπεδούχων, ο Γκρατερόλ γλίστρησε και δεν μπόρεσε να απεσωβήσει το αυτογκολ του συμπαίκη του (0-1).

Το δεύτερο γκολ του Γκρόνινγκ στο 94, από ασίστ του Μπιφουμά, διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Γκρατερόλ, Μλάντεν, Λάρσον, Στάγιτς, Χουχούμης, Τσιγγάρας (74′ Νικολάου), Ντίας, Ξενιτίδης (80′ Κολοβός), Μπουζούκης (64′ Ντουάρτε), Βοϊλης, Καρέλης.

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Γιαννούλης (60′ Μπιφουμά), Γιοχού, Διαμαντής, Θοράρινσον (76′ Μαρινάκης), Λάρσον, Ντιουσέ, Μεγιάδο, Μπάκιτς (76′ Αποστολάκης), Ντικό (76′ Γκρόνιγκ)., Φελίπε (86′ Φαλατάχ).

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναιτωλικός-ΟΦΗ 0-2, Τρία, …αυτογκόλ, ΟΦΗ,panaitolikos-ofi 0-2, tria, …aftogkol, ofi