Άστον Βίλα: Ολοκλήρωσε τις ιατρικές εξετάσεις ο Κουτίνιο

Μόνο οι επίσημες ανακοινώνεις έχουν μείνει για την περίπτωση του Φιλίπε Κουτίνιο με την Άστον Βίλα.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη Γαλλία και περιμένει την έγκριση της Άδειας εργασίας του στο νησί. Μάλιστα τη Δευτέρα (10/1) ολοκλήρωσε τις ιατρικές εξετάσεις με άριστα. Για τον Κουτίνιο μίλησε ο τεχνικός των “χωριατών” Στίβεν Τζέραραντ, υπογραμμίζοντας ότι είναι μια σημαντική λύση

για το σύλλογο.

“Ο Κουτίνιο βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη διαδικασία οριστικοποίησης των εγγράφων του και ανυπομονούμε να τον φέρουμε στο προπονητικό γήπεδο με την ομάδα την Τετάρτη.

Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής που μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα άκρως εντυπωσιακό βιογραφικό γεμάτο με πολλές διακρίσεις. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που καταφέραμε να τον φέρουμε μαζί του και ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του.


Είναι ένας παίκτης με τον οποίο μου άρεσε να παίζω στο παρελθόν και ξέρω ότι η υπόλοιπη ομάδα εδώ στην Άστον Βίλα θα επωφεληθεί από την ποιότητα και την εμπειρία του. Η παρουσία του θα είναι ανεκτίμητη λόγω των τραυματισμών και το Κόπα Άφρικα που μείωσε τις επιθετικές μας επιλογές”, δήλωσε ο Άγγλος τεχνικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα