Λι: «Ευκαιρίες σαν αυτή που μου δίνει ο ΠΑΟΚ, πρέπει να τις εκμεταλλεύεσαι»

Ο Αμερικανός, ο οποίος επιλέχθηκε να αντικαταστήσει στο ρόστερ του «Δικεφάλου» τον Ντέρεκ Ογκμπέιντε, εκφράστηκε σήμερα, μετά την πρώτη προπόνηση που έκανε στη Θεσσαλονίκη με την ομάδα, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, αναφέροντας αρχικά:

“Δεν είχα κάτι να περιμένω. Ήταν βράδυ και από το πουθενά μου είπαν ότι έχω μία πρόταση. Όταν άκουσα το όνομα του ΠΑΟΚ

ενθουσιάστηκα. Έχω παίξει στην Ελλάδα, αγωνίστηκα στο PAOK Sports Arena σαν αντίπαλος (σ.σ. από τη θητεία του στην Basket League με Ρέθυμνο, Πανιώνιο) και με ενθουσίασε η ιδέα να είμαι εδώ, να παίξω στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ”.

Ο Λι θα κάνει το ντεμπούτο στην ευρωπαϊκή αναμέτρηση των «ασπρόμαυρων» την Τετάρτη (12/1), για τα play-in του Basketball Champions League, κόντρα στην Στρασμπούρ. Σχολίασε ο ίδιος σχετικά: “Είμαι έτοιμος να παίξω. Τέτοιες ευκαιρίες δεν έρχονται συχνά και όταν προκύπτουν, όπως στην προκειμένη σε μένα με τον ΠΑΟΚ, πρέπει να τις εκμεταλλεύεσαι και να δίνεις το καλύτερο που μπορείς. Θέλω να κάνω χαρούμενους και περήφανους τους οπαδούς της ομάδας και να βοηθήσω να κατακτήσουμε μερικές ακόμη νίκες“.

Keywords
Τυχαία Θέματα