Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ 3-0: «Καθάρισε» από νωρίς (Highlights)

Οι Κρητικοί δεν μπόρεσαν σε όλο το πρώτο ημίχρονο να σταματήσουν τις επελάσεις των γηπεδούχων και μπήκαν σε ρόλο κυνηγού. Αντίθετα, ο Ράσταβατς μόνο ευχαριστημένος μπορεί να είναι από την εικόνα των παικτών του και από την πρώτη νίκη της σεζόν.

Κυρίαρχος ο Αστέρας

Ο Αστέρας Τρίπολης ξεκίνησε δυναμικά τον αγώνα, σηματοδοτώντας την κυριαρχία του με μια πρώιμη ευκαιρία για γκολ στο 2ο λεπτό. Η γρήγορη πάσα του Μουνάφο οδήγησε σε σέντρα, ωστόσο η κεφαλιά του Σίτο έφυγε άουτ. Στο 13ο λεπτό, η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς

συνέχισε να πιέζει, αλλά η προσπάθεια του Μπαρτόλο δεν στέφθηκε με επιτυχία.

Η υπεροχή των Αρκάδων μετουσιώθηκε σε γκολ στο 15ο λεπτό με τον Μπάρτολο, ο οποίος με σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Ο ΟΦΗ στηρίχθηκε στις αντεπιθέσεις, δυσκολευόμενος να απειλήσει την εστία του Παπαδόπουλου. Ο Αστέρας κυριάρχησε στη μεσαία γραμμή και στο 21ο λεπτό έφτασε στην επίτευξη και δεύτερου τέρματος με τον Μιριτέλο

Προσπάθησε, αλλά

Στο δεύτερο μέρος το σύνολο του Βάλντας Νταμπράουσκας θέλησε να βγάλει αντίδραση και σε συνδυασμό με την αλλαγή στρατηγικής του Αστέρα, κατάφερε να πάρει τα ηνία. Οι γηπεδούχοι έχοντας το προβάδισμα δύο τερμάτων είχε στο μυαλό του πως θα ρίξει τον ρυθμό και να μην επιτρέψει στους Κρητικούς να μειώσουν το σκορ. 

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν κάποιες ευκαιρίες, ωστόσο όποτε χρειάστηκε ο Παπαδόπουλος ήταν σωστά τοποθετημένος διατηρώντας το μηδέν στην εστία του. Τελικά ο ΟΦΗ όχι μόνο δεν μπόρεσε να μειώσει, αλλά έκλεισε την αναμέτρηση δεχόμενος και τρίτο τέρμα. Συγκεκριμένα ο Καλτσάς στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το τελικό 3-0.

Κίτρινες: Μπαρτόλο – Θοράρινσον, Βούρος, Μεγιάδο.

Αστέρας Τρίπολής (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Καρμόνα, Αλβαρες, Μουνάφο (77’ Σουρλής), Αλάγκμπε, Ρίτζις (46’ Καλτσάς), Σίτο (87’ Ατιένζα), Μπαρτόλο (72’ Ζουγλής), Μιριτέλο.

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Λάρσον, Θοράρινσον (72’ Αμπάντα), Βούρος, Καρώ, Λαμπρόπουλος (46’ Ριέρα), Μεγιάδο (72’ Νέιρα), Γκαγέγκος, Μπάκιτς (46’ Τοράλ), Λουίζ Φελίπε, Ντίκο (46’ Μόσκερα).

Keywords
Τυχαία Θέματα