Ασφαλής λύση ο Νταμπίζας

Σε μια δοκιμασμένη λύση στρέφονται οι Πράσινοι για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, καθώς όλα δείχνουν ότι απομένουν μονάχα οι ανακοινώσεις για να γίνει επίσημη η επιστροφή του Νίκου Νταμπίζα στον Παναθηναϊκό.

Η επιλογή Νταμπίζα παρέχει …ασφάλεια στο Τριφύλλι, καθώς το έργο που έκανε στην προηγούμενη θητεία του στο κλαμπ ήταν αρκετά επιτυχημένο. Το ποσοστό …εύστοχων μεταγραφών ήταν εντυπωσιακό (ιδιαίτερα τον πρώτο δύσκολο χρόνο), ενώ ο Νταμπίζας έκανε σημαντική δουλειά και στα αποδυτήρια, αφού κατόρθωσε να επιβάλλει
την απαραίτητη πειθαρχία στο ποδοσφαιρικό τμήμα, κρατώντας ίσες αποστάσεις με όλους.

Παράλληλα ο Νταμπίζας ήταν ο συνδετικός κρίκος της ομάδας με τη διοίκηση και στο διάστημα που βρέθηκε στο πόστο του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, δεν υπήρξαν σημαντικά προβλήματα στις πληρωμές. Και στα προβλήματα που προέκυψαν, μπόρεσε να βρει λύσεις.

Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν η αναμενόμενη πρόσληψη Νταμπίζα και οι συζητήσεις που γίνονται με τον Γιώργο Δώνη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού, είναι μήνυμα παραμονής της διοίκησης Αλαφούζου και την επόμενη σεζόν ή προαναγγελία αλλαγής σελίδας στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του κλαμπ.

Εκτιμώ ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προχώρησε ήδη στην εφαρμογή του μνημονιακού plan Β και επέλεξε έναν ικανό άνθρωπο που γνωρίζει καλά και έχει πετύχει στα ...δύσκολα, περιμένοντας τις εξελίξεις από το ...μέτωπο των υποψήφιων επενδυτών του fund της Pan Asia.

Παράλληλα είναι εξαιρετικά απίθανο να έχει αποδεχθεί ο Νταμπίζας την πρόταση Αλαφούζου, δίχως να έχει πάρει πρώτα κάποιες εγγυήσεις αναφορικά με τα οικονομικά του συλλόγου και χωρίς να έχει εξασφαλίσει ότι υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο επιβίωσης του Τριφυλλιού και όχι ...καταστροφής του.

Γιατί αν η κατάσταση στον Παναθηναϊκό παραμείνει η ίδια και την επόμενη σεζόν, τότε μονάχα ένας ...τρελός ή κάποιος επαγγελματικά απελπισμένος θα δεχόταν να βάλει το χέρι του στη ...φωτιά, γνωρίζοντας ότι το πιο πιθανό είναι τελικά να ...καεί.
Keywords
Τυχαία Θέματα