Μάντσεστερ Γ.: Ο Γουάν-Μπισάκα λέει... αντίο Αγγλία

Μάντσεστερ Γ.: Ο Γουάν-Μπισάκα λέει... αντίο ΑγγλίαevlachosΔευ, 03/01/2021 - 22:26

Ο βασικός δεξιός μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άαρον Γουάν-Μπισάκα βαρέθηκε να περιμένει κλήση από την Εθνική Αγγλίας και σκέφτεται να αγωνιστεί με την δεύτερη πατρίδα του, το Κόνγκο. 

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ακόμη δεν έχει χρησιμοποιήσει σε αγώνα τον μπακ της Γιουνάιτεντ. Κλήθηκε στην ομάδα τον Αύγουστο του 2019 αλλά δεν κατάφερε να αγωνιστεί λόγω τραυματισμού. 

Από τότε έμεινε πίσω σε σχέση με άλλους δεξιούς μπακ όπως φυσικά ο Αλεξάντερ-Άρνολντ

(Λίβερπουλ) αλλά και τους Τζέιμς (Τσέλσι) και Γουόκερ (Μάντσεστερ Σίτι) ενώ δεξιά μπορεί να αγωνιστεί και ο Τρίπιε (Ατλέτικο Μαδρίτης).

Η φημολογία στην Αγγλία αναφέρει ότι ο Γουάν-Μπισάκα αν αγνοηθεί και αυτή την φορά από την Αγγλία θα προτιμήσει από εδώ και πέρα την άλλη πατρίδα του, το Κόνγκο για την συνέχεια της καριέρας του. 

Γεννημένος στην Αγγλία αλλά έχει συμμετοχές με την Κ20 του Κόνγκο το 2015 πριν προτιμήσει να συνεχίσει αποκλειστικά με τις ομάδες των Άγγλών. Τώρα σκέφτεται να επιστρέψει στους Κογκολέζους που απλά, περιμένου το δικό του ΟΚ.

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester United - Ποδόσφαιρο Off Off evlachos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester United ΑΓΓΛΙΑ Ο Άαρον Γουάν-Μπισάκα σκέφτεται να γυρίσει την πλάτη στην Εθνική Αγγλίας αν δεν κληθεί από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για τα ματς του Μαρτίου.  Article publish on Δευ, 03/01/2021 - 22:26 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα