“Αρνούμαστε να σκύψουμε το κεφάλι”: Η ανάρτηση του Πύρρου Δήμα για τη σύλληψη Μπελέρη στη Χειμάρρα

Την οργή του εξέφρασε ο Πύρρος Δήμας για τη σύλληψη του Φρέντι Μπελέρη, του ομογενούς υποψήφιου δημάρχου της Χειμάρρας από τις αλβανικές Αρχές.

“Κάποιοι είχαμε τη βαριά και σκοτεινή μοίρα να μεγαλώσουμε με το φόβο των συνεπειών της ελευθερίας του λόγου & υπο τη συνεχή παραβίαση των δικαιωμάτων μας. Σήμερα, αρνούμαστε να σκύψουμε το κεφάλι σε συμπεριφορές που πληγώνουν τη δημοκρατία & τραυματίζουν το κράτους δικαίου” έγραψε στο Twitter

ο χρυσός ολυμπιονίκης της άρσης βαρών, ο οποίος κατάγεται από τη Χειμάρρα.

Κάποιοι είχαμε τη βαριά&σκοτεινή μοίρα να μεγαλώσουμε με το φόβο των συνεπειών της ελευθερίας του λόγου & υπο τη συνεχή παραβίαση των δικαιωμάτων μας. Σήμερα, αρνούμαστε να σκύψουμε το κεφάλι σε συμπεριφορές που πληγώνουν τη δημοκρατία & τραυματίζουν το κράτους δικαίου. #Μπελερη

— Pyrros Dimas (@Pyrros_Dimas) May 12, 2023

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπελέρης κατηγορείται πλέον για εξαγορά ψήφων. Στην πορεία προς την κάλπη, δέχθηκε σκληρές επιθέσεις από μερίδα του Τύπου αλλά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα, που λίγες ώρες πριν από τη σύλληψή του φέρεται να δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό πως την επόμενη των εκλογών θα “λογαριαστεί προσωπικά” μαζί του.

Ο Φρέντι Μπελέρης, πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κατέρχεται στις δημοτικές εκλογές της Χειμάρρας, ως υποψήφιος δήμαρχος υποστηριζόμενος τόσο από το Κόμμα Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΚΕΑΔ) και την ΟΜΟΝΟΙΑ, όσο και από τον συνασπισμό της αντιπολίτευσης, του οποίου ηγείται το Δημοκρατικό Κόμμα του Σαλί Μπερίσα και το Κόμμα Ελευθερίας του τέως προέδρου της Δημοκρατίας Ιλίρ Μέτα.

Πηγή: The Toc

Keywords
Τυχαία Θέματα