Αρκετά προβλήματα εν όψει Λεβαδειακού

Ο Γιώργος Δώνης θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, τους τραυματίες παίκτες του Παναθηναϊκού, για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, για την τέταρτη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Έλληνας τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του για το συγκεκριμένο ματς τους Δώνη, Κουλιμπαλί και Οικονόμου, οι οποίοι ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις, που τους ταλαιπωρούσαν το προηγούμενο διάστημα.

Ο Δώνης
έχει στραμμένη την προσοχή του στους Μουνιέ και Κάτσε, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις και θα κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν το ματς του ΟΑΚΑ με τους Βοιωτούς. Παράλληλα, ο Έλληνα τεχνικός προβληματίζεται και για την κορυφή της επίθεσης, καθώς ο Καμπετσής ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ ο πρόβλημα προέκυψε την Τρίτη και με τον Βέργο.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα έχει την ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Μακέντα, εν όψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό, στο φιλικό με την ομάδα Νέων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 18:00 στο Κορωπί. Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρουν οι παίκτες, που δεν αγωνίστηκαν στο ματς με την ΑΕΛ, το περασμένο Σάββατο.
Keywords
Τυχαία Θέματα