Άρης: Τελευταίες δοκιμές στο "Κλ. Βικελίδης"

Άρης: Τελευταίες δοκιμές στο "Κλ. Βικελίδης"osinteliΠαρ, 11/20/2020 - 09:58

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Άρη για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Οι "κιτρινόμαυροι" θα προπονηθούν στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και ο Άκης Μάντζιος θα κάνει τις τελευταίες δοκιμές και θα καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στο κυριακάτικο ματς.

Ο Έλληνας προπονητής δεν αναμένεται να προβεί σε πολλές αλλαγές, καθώς θέλει να διατηρήσει την ομοιογένεια

που υπάρχει στην ομάδα. Με βάση τις δοκιμές που έχουν γίνει έως τώρα, μία πιθανή αλλαγή είναι στο κέντρο της άμυνας, όπου αναμένεται να επιστρέψει ο Ροζ και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μαζί με τον Μπεναλουάν.

Κάτω από τα δοκάρια θα παραμείνει ο Σιαμπάνης, ενώ στα άκρα της άμυνας θα αγωνιστούν οι Σάκιτς (αριστερά) και Σούντγκρεν (δεξιά). Τζέκο και Ματίγια είναι τα φαβορί για τη μεσαία γραμμή, ενώ δεδομένη θεωρείται η παρουσία των Γκάμα και Γκαρσία.

Από εκεί και πέρα, οι Σίλβα-Μπερτόγλιο-Μαντσίνι διεκδικούν μία θέση στο αρχικό σχήμα, με τον Πορτογάλο να έχει ένα προβάδισμα έναντι των υπολοίπων, ενώ όσον αφορά την κορυφή της επίθεσης ο Άκης Μάντζιος φαίνεται πως έχει καταλήξει στον Μάνο.
 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης ΕΛΛΑΔΑ Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Άρη για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Article publish on Παρ, 11/20/2020 - 09:58 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα