Άρης: Σεβασμός Χέρτα σε Νταρίντα

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα έγραψε τη δική του ιστορία στη Χέρτα Βερολίνου. Ο Τσέχος διεθνής μέσος τίμησε τα χρώματα της βερολινέζικης ομάδας επί 7,5 χρόνια με συνέπεια κι αυτό οι άνθρωποι του συλλόγου δεν το προσπερνούν έτσι απλά. Κάτι, που έγινε φανερό με τον τρόπο που τον αποχαιρέτισαν σήμερα (14/12), καθώς έμεινε ελεύθερος και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη.

Σε ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της Χέρτα, αναφέρονται τα εξής:

“Ο Βλαντιμίρ Νταρίντα, του οποίου το συμβόλαιο στη Χέρτα επρόκειτο να λήξει το επόμενο καλοκαίρι,

μετακόμισε στον Άρη στην Ελλάδα, μετά από επτάμιση χρόνια στο Βερολίνο. Οι δύο σύλλογοι συμφώνησαν τη μεταγραφή την Τετάρτη (14/12/22).

«Ο Βλάντι ήρθε σε εμάς και είπε ότι θα ήθελε να μετακομίσει στο εξωτερικό για μια νέα πρόκληση. Έχει τιμήσει τα γαλανόλευκα χρώματα κατά τη μακρά επταετή θητεία του εδώ, και έτσι του άξιζε αυτή η ευκαιρία», δήλωσε ο Fredi Bobic.

“Ήταν ευχαρίστηση”

Ο διευθύνων σύμβουλός μας για τον αθλητισμό και την επικοινωνία τόνισε τον σεβασμό όλων στον σύλλογο για τον πρώην διεθνή της Τσεχίας. «Ο Βλάντι είναι πρότυπο επαγγελματία. Πάντα έδινε τον καλύτερό του εαυτό για αυτόν τον σύλλογο και μας πρόσφερε τόσες μεγάλες στιγμές όλα αυτά τα χρόνια. Συν τοις άλλοις, είναι και σπουδαίος τύπος. Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για τις προσπάθειές του στη Hertha BSC και να ευχηθούμε στον ίδιο και στην οικογένειά του ό,τι καλύτερο για το μέλλον. Σίγουρα θα του δώσουμε την ευκαιρία να αποχαιρετήσει τους οπαδούς μας σε έναν εντός έδρας αγώνα στο Olympiastadion – θα βρούμε μια κατάλληλη ημερομηνία το συντομότερο δυνατό», πρόσθεσε ο Bobic.

Ο ίδιος ο Darida είπε: «Η οικογένειά μου και εγώ νιώθαμε πάντα σαν στο σπίτι μας εδώ στο Βερολίνο. Η Hertha BSC θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για μια αλλαγή για μένα. Θέλω να ζήσω νέα πράγματα σε μια διαφορετική χώρα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς της Χέρτα για την υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν ευχαρίστηση!”

190 συμμετοχές σε τέσσερις διοργανώσεις

Ο 32χρονος μέσος εντάχθηκε στη Χέρτα το 2015 από την SC Freiburg και έπαιξε 190 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις για τον σύλλογο, σημειώνοντας 16 γκολ. Ο Darida εμφανίστηκε 170 φορές στην Bundesliga (13 γκολ) και εμφανίστηκε επίσης στο DFB-Pokal, στο UEFA Europa League και στα play off του υποβιβασμού. Πριν αποσυρθεί μετά το EURO 2020 το περασμένο καλοκαίρι, ο γεννημένος στο Πίλσεν έφτασε στις 76 συμμετοχές για τη χώρα του και σημείωσε οκτώ γκολ”.

Keywords
Τυχαία Θέματα