Μονακό – Μπαρτσελόνα 63-69: Αμυντική αιχμαλωσία (hls)

Οι λιγότεροι πόντοι που είχαν πετύχει οι παίκτες του Σάσα Ομπράντοβιτς ήταν οι 70 στο Τελ Αβίβ φέτος (στην ήττα από τη Μακάμπι), όμως αυτό δεν ήταν τίποτα σε σύγκριση με την αιχμαλωσία που αισθάνθηκαν απέναντι στην Μπάρτσα.

Ο Τζέιμς ξεκίνησε με 1/8 σουτ και τελείωσε με 6/17 (16π) και 3 λάθη (που κόστισαν 7 πόντους), ο Οκόμπο είχε 5 πόντους (1/7 σουτ) και ο τραυματίας Τζόρνταν Λόιντ δεν μπορούσε να βοηθήσει όντας τραυματίας. Κάπως έτσι η Μονακό άντεξε για ένα ημίχρονο (29-34), όμως όταν η Μπάρσα εξερράγη επιθετικά με 6 τρίποντα στην τρίτη περίοδο η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

Η

διαφορά σκαρφάλωσε ως τους 18 πόντους (40-58) και στη συνέχεια οι Καταλανοί διαχειρίστηκαν το παιχνίδι επιστρέφοντας στις νίκες μετά το κάζο απέναντι στην Βιλερμπάν την προηγούμενη αγωνιστική.

Για τους νικητές ο Νίκο Μίροτιτς είχε 15 πόντους, 9 ριμπάουντ και ο Λαπροβίτολα είχε 7 πόντους, 8 ασίστ. Συνολικά οι φιλοξενούμενοι είχαν 14/31 τρίποντα, την ώρα που η Μονακό δεν μπόρεσε ποτέ να βρει καλά σουτ (25/60 εντός πεδιάς, 5/18 τρίποντα).

H συγκομιδή των 63 πόντων είναι η μικρότερη στην μικρή ιστορία της Μονακό στην κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας, αφού συνολικά είναι οι 54 πόντοι στο πρώτο παιχνίδι των playoffs απέναντι στον Ολυμπιακό την περσινή σεζόν.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα