Δημητριάδης: "Η Λάρισα μας εγγυήθηκε ότι το παιχνίδι θα γίνει αύριο" (vid)

Δημητριάδης: "Η Λάρισα μας εγγυήθηκε ότι το παιχνίδι θα γίνει αύριο" (vid)antoniamath11Κυρ, 02/14/2021 - 16:57

Το δικό του σχόλιο έκανε ο Βασίλης Δημητριάδης για την αναβολή του αγώνα ΑΕΛ-ΑΕΚ.

Ο ίδιος εξέφρασε την απορία του προς τον διαιτητή της αναμέτρησης και τον παρατηρητή σχετικά με το αν θα προλάβει το γήπεδο Αλκαζάρ να καθαριστεί μέχρι αύριο. 

"Το παιχνίδι αναβλήθηκε και θα πραγματοποιηθεί αύριο την ίδια ώρα. Η

ΑΕΚ ήρθε για να αγωνιστεί σήμερα μας είπαν ότι δεν προλαβαίνει να καθαριστεί ο χώρος. Διαβάσαμε μια ανακοίνωση ότι η Λάρισα εγγυάται ότι θα είναι όλα έτοιμα για τη Δευτέρα με κάθε κόστος. Η δική μας απορία είναι ότι πως εγγυάται η Λάρισα να καθαρίσει το γήπεδο. Αυτή είναι η απορία μας την είπαμε στο παρατηρητή και στο διαιτητή. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off On Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Δημητριάδης: "Η Λάρισα μας εγγυήθηκε ότι το παιχνίδι θα γίνει αύριο" Submitted by antoniamath11 on Κυρ, 02/14/2021 - 16:56 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/DHMHTRIADHS_140221.mp4 ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Ο Βασίλης Δημητριάδης, σχολίασε την κάμερα των καναλιών Novasports και στον Γιώργο Βασιλείου την αναβολή του ΑΕΛ-ΑΕΚ. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο Βασίλης Δημητριάδης, σχολίασε την κάμερα των καναλιών Novasports και στον Γιώργο Βασιλείου την αναβολή του ΑΕΛ-ΑΕΚ. Article publish on Κυρ, 02/14/2021 - 16:57 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα