Άρης-Ολυμπιακός: Όταν ο Μάντζιος "έσωσε" τον κεραυνό του Γεωργάτου (vid)

Άρης-Ολυμπιακός: Όταν ο Μάντζιος "έσωσε" τον κεραυνό του Γεωργάτου (vid)ageorgiΠαρ, 11/27/2020 - 17:38

Πρωτάθλημα σεζόν 1998-99, ο Άρης προηγείται και ο Γεωργάτος εξαπολύει "κεραυνό". Το deflection στον Άκη Μάντζιο στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι και όχι στα δίχτυα με το Άρη να παίρνει τη νίκη! Θυμηθείτε!

Στο ματς της περιόδου 1998-99 στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, το ματς οδεύει προς το τέλος του και ο Άρης

προηγείται με σκορ 1-0 χάρη σε ένα γκολ του Απόστολου Λιολίδη από το 50ο λεπτό της αναμέτρησης στο Χαριλάου.

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να φέρει το ματς στα ίσα για να αποφύγει τη δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα. Με το παιχνίδι να οδεύει προς το τέλος του, οι ερυθρόλευκοι είχαν κερδίσει ένα φάουλ και ο Γρηγόρης Γεωργάτος ήταν έτοιμος να το εκτελέσει.

Ο αριστερός μπακ εκτελεί με φοβερή δύναμη με τη μπάλα να καταλήγει στη συμβολή των δοκών του Φάνη Κατεργιαννάκη. Στην πραγματικότητα η μπάλα είχε βρει (κόντρα) στο πόδι του νυν προπονητή των κιτρινόμαυρων, Άκη Μάντζιου άλλαξε πορεία και αντί να πάει στα δίχτυα, πήγε στο δοκάρι. Ο Άρης θα έβγαινε νικητής από τον αγωνιστικό χώρο.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ολυμπιακός Άρης ΕΛΛΑΔΑ Άρης-Ολυμπιακός: Όταν ο Μάντζιος "έσωσε" τον κεραυνό του Γεωργάτου Submitted by ageorgi on Παρ, 11/27/2020 - 15:00 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/georgatos_dokari.mp4 ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Πρωτάθλημα σεζόν 1998-99, ο Άρης προηγείται και ο Γεωργάτος εξαπολύει "κεραυνό". Το deflection στον Άκη Μάντζιο στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι και όχι στα δίχτυα με το Άρη να παίρνει τη νίκη! Θυμηθείτε! ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ολυμπιακός Άρης Άρης - Ποδόσφαιρο Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Πρωτάθλημα σεζόν 1998-99, ο Άρης προηγείται και ο Γεωργάτος εξαπολύει "κεραυνό". Το deflection στον Άκη Μάντζιο στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι και όχι στα δίχτυα με το Άρη να παίρνει τη νίκη! Θυμηθείτε! Article publish on Παρ, 11/27/2020 - 17:38 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα