FIBA: Επέδειξε ευελιξία και όρισε εκ νέου το Σλοβενία-Αυστρία

FIBA: Επέδειξε ευελιξία και όρισε εκ νέου το Σλοβενία-Αυστρίαbasket1thanosΠαρ, 11/27/2020 - 17:19

Στο πλαίσιο της κατανόησης της κατάστασης και της ευελιξίας που έχει αποδείξει η FIBA ότι έχει στην αντιμετώπιση των δύσκολων καιρών που επικρατούν παγκοσμίως, σε συνεργασία με τις οικείες Ομοσπονδίες, αποφάσισε να ορίσει εκ νέου τον αγώνα της Αυστρίας με τη Σλοβενία.

Μετά την αποχώρηση της Ουγγαρίας από τη φούσκα της Σλοβενίας και σε συνεννόηση με τις οικείες ομοσπονδίες, η FIBA αποφάσισε να μεταφέρει για τις 29 Νοεμβρίου τον αγώνα της Σλοβενίας με την Αυστρία, που αρχικά ήταν να γίνει στο «παράθυρο» του Φεβρουαρίου (18/2). 

Με δεδομένο ότι δημιουργήθηκε το πρόβλημα με την Ουγγαρία, η οποία θα παίξει τα εξ αναβολής παιχνίδια της τον Φεβρουάριο κι από τη στιγμή που οι Ομοσπονδίες της Σλοβενίας και της Αυστρίας ήταν απόλυτα σύμφωνες, ο αγώνας θα γίνει σε αυτό το «παράθυρο», στην «φούσκα» της Λιουμπλιάνας, που δημιουργήθηκε για τον έκτο όμιλο. 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Ευρώπη - ΜΠΑΣΚΕΤ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ #coronavirus #κορωνοϊός #covid19 ΔΙΕΘΝΕΙΣ Η αποχώρηση της Ουγγαρίας από την «φούσκα» της Λιουμπλιάνας, έδωσε την ευκαιρία στην FIBA να αλλάξει το πρόγραμμα του έκτου ομίλου των προκριματικών του Eurobasket 2022. Article publish on Παρ, 11/27/2020 - 17:19 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα