Άρης-Ολυμπιακός: Όταν ο Καρκαμάνης έπιασε από τον λαιμό τον Ιβάν! (vid)

Άρης-Ολυμπιακός: Όταν ο Καρκαμάνης έπιασε από τον λαιμό τον Ιβάν! (vid)osinteliΠαρ, 11/27/2020 - 12:40

Στο ποδόσφαιρο πολλές φορές βλέπουμε "κοκορομαχίες" ανάμεσα σε αντιπάλους ποδοσφαιριστές κυρίως για κάποιο δυνατό μαρκάρισμα. Πιο σπάνιες είναι οι περιπτώσεις που στα χέρια έρχονται συμπαίκτες, με το γεγονός να αποτελεί ουσιαστικά και είδηση. Έτσι συνέβη στο ματς Άρης-Ολυμπιακός της 4ης αγωνιστικής της σεζόν 1996-97.

Ο Ολυμπιακός είχε

κερδίσει ένα φάουλ στο 20όλεπτό, το οποίο εκτέλεσε ο Καραπιάλης με τον Ιβάν να φεύγει πάνω από τη μπάλα δίνοντας το ελεύθερο στον Λαρισαίο επιθετικό να εκτελέσει άμεσα. Ο Γιουσκόβιακ έκανε το σουτ η μπάλα έφτασε στον Νταμπίζα, αλλά πριν αυτός εκτελέσει παρενέβη ο Στρατηλάτης και έδιωξε σε κόρνερ.

Αυτή η έλλειψη συγκέντρωσης από τους αμυντικούς του, έκανε τον Καρκαμάνη να τα βάλει με τους συμπαίκτες του. Με τον Ιβάν όμως τα είχε περισσότερο, καθώς έφυγε από τη μπάλα πριν την εκτέλεση του φάουλ με αποτέλεσμα να μπει σε κίνδυνο η ομάδα του. Έτσι τον έπιασε από το λαιμό σε μια από τις πιο περίεργες στιγμές ανάμεσα σε συμπαίκτες που έχουμε δει ποτέ στα ελληνικά γήπεδα. Για την ιστορία να πούμε ότι το ματς τελείωσε χωρίς σκορ.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης ΕΛΛΑΔΑ Άρης-Ολυμπιακός: Όταν ο Καρκαμάνης έπιασε από τον λαιμό τον Ιβάν! Submitted by osinteli on Παρ, 11/27/2020 - 11:59 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/karkamanis_ivan_96.mp4 ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Όσοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση Άρης-Ολυμπιακός για τη σεζόν 1996-97, έγιναν μάρτυρες ενός σπάνιου περιστατικού με τον Καρακαμάνη να πιάνει από το λαιμό τον συμπαίκτη του Ιβάν για μια κακή αμυντική αντίδραση! ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης Άρης - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Όσοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση Άρης-Ολυμπιακός για τη σεζόν 1996-97, έγιναν μάρτυρες ενός σπάνιου περιστατικού με τον Καρακαμάνη να πιάνει από το λαιμό τον συμπαίκτη του Ιβάν για μια κακή αμυντική αντίδραση! Θυμηθείτε! Article publish on Παρ, 11/27/2020 - 12:40 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα