Άρης: Μόνο νίκες, όταν σκοράρει ο Νταρίντα (vids)

Στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ο Άρης έντυσε στα «κιτρινόμαυρα» τον Βλαντιμίρ Νταρίντα. Ο Τσέχος ήρθε στη Θεσσαλονίκη από το Βερολίνο, όπου αγωνιζόταν με τη φανέλα της Χέρτα. Με τους «Βερολινέζους» αγωνίστηκε για οκτώ χρόνια, καταγράφοντας 190 συμμετοχές. Στα 32 του πλέον, πριν τη Χέρτα φόρεσε τις φανέλες των Φράιμπουργκ και Βικτόρια Πλζεν, ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του.

Έτσι,

με βάση το βιογραφικό του, οι προσδοκίες των φίλων του Άρη ήταν μεγάλες και περίμεναν να δούνε σπουδαία πράγματα από τον έμπειρο χαφ. Με τις εμφανίσεις του μέχρι στιγμής, φαίνεται να δικαιώνει τους ανθρώπους της ομάδας, αποτελώντας τον στυλοβάτη της μεσαίας γραμμής του Άρη. Όταν αγωνίζεται, μπορεί εύκολα κάποιος να διακρίνει την ποιότητά του, από τον τρόπο που κινείται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι μια ηγετική παρουσία και με την εμπειρία του και την ποιότητά του δίνει λύσεις τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα.

Από την πρώτη ημέρα, που ενσωματώθηκε στην ομάδα, έχει ξεκινήσει βασικός σε όλα τα παιχνίδια, χάνοντας μόνο τον επαναληπτικό του κυπέλλου με τον Λεβαδειακό στις αρχές του χρόνου. Έχει καταγράψει 18 συμμετοχές και έχει καταφέρει να σκοράρει τέσσερα γκολ. Επίσης, έχει μοιράσει τρεις τελικές πάσες στους συμπαίκτες του.

Άρα, είχε συμμετοχή σε επτά γκολ της ομάδας του, δείχνοντας ότι η βοήθειά του στο επιθετικό κομμάτι είναι πολύτιμη. Στα παιχνίδια που έχει σκοράρει τα τέσσερα γκολ του, ο Άρης μέτρησε ισάριθμες νίκες. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι με τη δική του βοήθεια, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν πάρει δώδεκα πολύτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνουν για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

20/02/2023 ΟΦΗΆρης (0-3)

Ο Άρης προερχόταν από τρεις συνεχόμενες ήττες από ΑΕΚ, Ιωνικό και Παναθηναϊκό και η νίκη μέσα στην έδρα του ΟΦΗ έμοιαζε μονόδρομος. Στο 10’, ο Ρουπ έδωσε το προβάδισμα στους «κιτρινόμαυρους», με τον Νταρίντα να κάνει το (2-0) στο 30’. Άλλο ένα γκολ από τον Ιτούρμπε στο 90’ διαμόρφωσε το τελικό (3-0) που έδωσε ανάσα στους Θεσσαλονικείς.

26/02/2023 Άρης – Ατρόμητος (2-1)

Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που ο Τσέχος κατάφερε να σκοράρει. Στο 8ο λεπτό με ένα δυνατό αριστερό σουτ κέρδισε τον Γιαννιώτη και έδωσε το προβάδισμα στον Άρη. Το τελικό σκορ του αγώνα ήταν (2-1) υπέρ των «κιτρινόμαυρων», με τον Γκαρσία στο 27’ να κάνει το (2-0) και τον Ατρόμητο να μειώνει στο 80’ με τον Ρομπάιγ.

12/03/2023 Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα (3-1)

Στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, ο Άρης πήρε τη νίκη που του έδωσε ώθηση για τα playoff. Οι Γιαννιώτες πάγωσαν το «Βικελίδης» στο 7ο λεπτό, με τον Λιάσο να νικάει τον Σιαμπάνη. Ο Νταρίντα όμως ήταν και πάλι εκεί. Στο 26’, μετά από ασίστ του Ματέο Γκαρσία έκανε το (1-1) και έδωσε το σύνθημα της νίκης. Ματέο Γκαρσία και Καμαρά σκόραραν τα άλλα δυο γκολ της αναμέτρησης.

23/04/2023 ΒόλοςΆρης 0-3

Σε ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν, ο Νταρίντα δήλωσε και πάλι παρόν. Ο 32χρονος χαφ με ένα δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ στο 27’ και έδωσε το έναυσμα της νίκης. Ο Καμαρά σημείωσε τα άλλα δύο τέρματα και ο Άρης μετά από αυτή τη νίκη «αγκάλιασε» την Ευρώπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα