Μακεδονικός-Πανσερραϊκός 0-1: Απόδραση… ανόδου με αυτογκόλ! (vid)

Δύσκολη αλλά σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τον Πανσερραϊκό, ο οποίος επικράτησε 1-0 του Μακεδονικού με αυτογκόλ που ήρθε στο 94ο λεπτό.

Η αναμέτρηση κρίθηκε λόγω της άτυχης στιγμή που είχε ο Χασάνογλου, ο οποίος ήταν ο μοναδικός παίκτης που νίκησε τον γκολκίπερ της ομάδας του, Γουναρίδη. Ο Σοφιανός ήταν αυτός που έκανε το γέμισμα με τον Χασάνογλου στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Γουναρίδης έπιασε πέναλτι του Μπαϊροβιτς στο 13′ ενώ και στο δεύτερο μέρος έκανε σπουδαίες επεμβάσεις.

Έτσι, ο Πανσερραϊκός

πήρε τη νίκη με 1-0 και παράλληλα διατήρησε τη διαφορά από την 2η ΑΕΛ στους 9 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

Μακεδονικός (Ζαζόπουλος): Γουναρίδης, Χασάνογλου, Λισγάρας, Κοτταρίδης (62′ Σαραγιώτης), Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Σιατραβάνης (62′ Γαρύφαλλος), Γκέντσογλου (62′ Μιλισάβλιεβιτς), Ζαφειράκης (86′ Κουτεντάκης), Σιμόνι (78′ Σαραντίδης).

Πανσερραϊκός (Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Δεληγιαννίδης (73′ Ζέρης), Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Αυλωνίτης, Θυμιάνης (84′ Παπάζογλου), Κολομπίνο (73′ Στάικος), Μούργος (60′ Σοφιανός), Στίνα, Μπαΐροβιτς (60′ Κατσαντώνης), Σαΐντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα