Άρης: Λορέν Μορόν, το “λαχείο” των “κίτρινων”!

Το 2023 είχε άτυχες στιγμές για τον Άρη, όπως ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του Μανού Γκαρθία, όμως, είχε και… “λαχείο”, που κλήρωσε για τους “κίτρινους” στις 21 Ιουλίου. Εκείνη την ημέρα η διοίκηση της ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού σέντερ φορ Λορέν Μορόν από τη Ρεάλ Μπέτις. Πέντε μήνες όλοι στην ομάδα τον καμαρώνουν στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερς της Stoiximan Super League!

Ο Μορόν πήρε τα πρώτα λεπτά συμμετοχής (31′)

στον αγώνα του Άρη με την Αραράτ στην Αρμενία. Το πρώτο του γκολ με τους “κίτρινους” το σημείωσε στον πρώτο αγώνα της σεζόν για το ελληνικό πρωτάθλημα, κόντρα στον ΟΦΗ, στην Κρήτη. Βραβεύτηκε για εκείνο το γκολ (το καλύτερο της αγωνιστικής), όπως και γι’ αυτά που σημείωσε κόντρα στον Παναιτωλικό (5η αγωνιστική) και την Κηφισιά (7η αγωνιστική). Βραβείο πήρε και ως καλύτερος παίκτης του μήνα Νοεμβρίου!

Στην κορυφή της λίστας των σκόρερς με δύο γκολ διαφορά από αυτούς στη δεύτερη βρέθηκε στις 20 Δεκεμβρίου, με τα δύο γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λαμία, στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Έφτασε στα εννιά (9), ενώ οι διώκτες του, Αγιούμπ Ελ Κααμπί, Τόμας Μουργκ και Φώτης Ιωαννίδης, έχουν από επτά (7) ο καθένας. Και έπεται συνέχεια!

Keywords
Τυχαία Θέματα