ΑΕΚ – Στιγμές 2023: Το ιστορικό διπλό στο Μπράιτον (video)

Η ΑΕΚ έκανε εκπληκτική εμφάνιση στο “Φάλμερ Στέιντιουμ”, όπου χάλασε το πάρτι της Μπράιτον πέρνωντας μια ιστορική νίκη με 3-2 στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι των Άγγλων!

Η παράδοση που θέλει την ΑΕΚ να μην χάνει την 21η Σεπτεμβρίου συνεχίστηκε για ακόμα μία φορά καθώς έκανε ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ εμφάνιση, δείχνοντας

πως δεν καταλαβαίνει τίποτα, ούτε από απουσίες, ούτε από προβλήματα κερδίζοντας 3-2 την Μπράιτον στο “Φάλμερ Στέιντιουμ“.

Μάλιστα, ήταν ένα ιστορικό διπλό για την Ένωση, καθώς ήταν μόλις η δεύτερη νίκη επί αγγλικού εδάφους, μετά την σπουδαία νίκη 3-2 επί της Ντέρμπι Κάουντι τη σεζόν 1976-77.

Ο Σιντιμπέ άνοιξε το σκορ, ο Γκατσίνοβιτς έκανε το 1-2 και ο Πόνσε με το νικητήριο γκολ στο 84′ οι σκόρερ του θριάμβου της Ένωσης! Καταπληκτική εμφάνιση και από τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς ο οποίος με σπουδαίες επεμβάσεις κράτησε το προβάδισμα για την ΑΕΚ στην ασφυκτική πίεση που άσκησε η Μπραιτον.

Δυστυχώς για την ΑΕΚ η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς από πρώτη στην πρεμιέρα της διοργάνωσης τερμάτισε τελευταία με ήττα στο Άμστερνταμ από τον Άγιαξ την τελευταία αγωνιστική.

Θυμηθείτε τη μεγάλη βραδιά της ΑΕΚ στο ” Φάλμερ Στέιντιουμ”:
Keywords
Τυχαία Θέματα