Άρης: “Καθαρή” η εξέταση Τζέγκο, καλύτερα ο Μήτρογλου

Την… κατάρα που κυνηγάει τους προπονητές, να χάνουν παίκτες στην προετοιμασία της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν για διάφορους λόγους, δεν την απέφυγε ο Άκης Μάντζιος. Ο Έλληνας προπονητής, ως γνωστόν, δεν έχει τον Τζέιμς Τζέγκο στο κανονικό πρόγραμμα, λόγω του τραυματισμού του στα μέσα της διαδικασίας των πλέι οφ της περασμένης σεζόν, και καθόλου τον Κώστα Μήτρογλου όσο διάστημα βρίσκονται οι “κίτρινοι” στο Σοχάου, στην Αυστρία, λόγω προβλήματος υγείας. Πάντως, σήμερα (5/7) τα νέα ήταν

ευχάριστα για τον προπονητή της ομάδας σε ό,τι αφορά και στους δύο παίκτες του!

Συγκεκριμένα, αναφορικά με τον Τζέγκο, ο Αυστραλός έκανε ακτινογραφία στο πόδι όπου έκανε επέμβαση τον περασμένο Μάιο (είχε πάθει κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο, θυμίζουμε), το αποτέλεσμα της οποίας είναι “καθαρό”. Αυτό σημαίνει ότι η αποθεραπεία του πάει πολύ καλά και μπορεί άμεσα να ανεβάσει ρυθμό στις προπονήσεις, στις οποίες έτσι κι αλλιώς συμμετέχει, αλλά σε πιο χαλαρό τέμπο από τους υπόλοιπους, ειδικά στις ασκήσεις με την μπάλα.

Όσο για τον Μήτρογλου, που ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας, παραμένοντας στη Θεσσαλονίκη μετά το τέλος του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας στα Τρία Πέντε Πηγάδια, όπως έγινε γνωστό στους “κίτρινους” σήμερα η κατάστασή του είναι πολύ βελτιωμένη. Πάει καλύτερα στην υγεία του, δείχνοντας ότι ξεπερνάει σταδιακά την πυελονεφρίτιδα που τον “χτύπησε”.

Αυτό δημιουργεί την ελπίδα ότι μπορεί να επανέλθει στις προπονήσεις των “κίτρινων”, όταν αυτοί επιστρέψουν στη βάση τους, στο Νέο Ρύσιο, στο τέλος αυτής της εβδομάδας. Αν συμβεί αυτό και κατά πόσο θα μπορεί να υπολογίζεται για την πρώτη αναμέτρηση με την Αστάνα, πάντως, είναι κάτι που θα κριθεί από την εξέλιξη της κατάστασής του και από το αν καταφέρει να ξεπεράσει εντελώς το πρόβλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα