Άρης: Χωρίς Κουέστα και Σούντγκρεν το πρωί στο Σοχάου

Οι Χούλιαν Κουέστα και Ντάνιελ Σούντγκρεν δεν συμμετείχαν στο χθεσινό (4/7) φιλικό του Άρη με τη Χάιντουκ Σπλιτ επί σλοβένικου εδάφους, λόγω ενοχλήσεων που τους ταλαιπωρούν από το περασμένο Σάββατο, όπως δεν προπονήθηκαν και σήμερα το πρωί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, καθώς δεν τις έχουν ξεπεράσει ακόμη.

Οι δύο παίκτες έμειναν στο ξενοδοχείο, όπου διαμένει η αποστολή των “κίτρινων” στο Σοχάου στην Αυστρία, και ακολούθησαν ατομικά προγράμματα. Ειδικά ο Κουέστα

εμφανίζεται ήδη καλύτερα. Δεν αποκλείεται αύριο και οι δύο να πάρουν μέρος στις δύο προπονήσεις που είναι προγραμματισμένο να γίνουν, καθώς για σήμερα το απόγευμα δεν έχει προγραμματιστεί άλλη. Ο Άκης Μάντζιος θα αφήσει τους παίκτες του να πάρουν ανάσες, λόγω και του χθεσινού φιλικού με τη Χάιντουκ.

Σε ό,τι αφορά στους υπόλοιπους, αυτοί χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Αυτοί που αγωνίστηκαν περισσότερο χθες αποτέλεσαν το ένα και αυτοί που αγωνίστηκαν λιγότερο ή καθόλου αποτέλεσαν το δεύτερο. Οι πρώτοι έκαναν ενεργητική αποθεραπεία και οι άλλοι προπόνηση υψηλής έντασης, με ασκήσεις ενεργοποίησης, passing game και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων με την μπάλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα