Αρης: Επιστροφή Νιαρχάκου

Αρης: Επιστροφή ΝιαρχάκουgpagosΔευ, 11/16/2020 - 15:25

Ο Αρης ανακοίνωσε την επιστροφή του Δημήτρη Νιαρχάκου στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο Νιαρχάκος ήταν και την προηγούμενη σεζόν, αποχώρησε, πήγε στον ΠΑΣ Γιάννινα ως Διευθυντής της ομάδας και τώρα επιστρέφει στον Αρη. 

Θα έχει τον ρόλο του Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος. 

Θα έχει την ευθύνη για τα οργανωτικά και λειτουργικά θέματα του τμήματος. Θα είναι ο συνδετικός κρίκος

με Θοδωρή Καρυπιδη και Αγησίλαο Τουμαζατο στο πλαίσιο της περαιτέρω βελτίωσης και ανάπτυξης του τμήματος.

Τον Νιαρχάκο θα παρουσιάσει (17/11) στους παίκτες ο προπονητής της ομάδας, Ακης Μάντζιος και ο Γενικός Διευθυντής, Αγησίλαος Τουμαζατος στην προπόνηση που θα γίνει στο Νέο Ρύσιο

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την επιστροφή του Δημήτρη Νιαρχάκου, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα".

Από την πλευρά του ο ΠΑΣ Γιάννινα έβγαλε ανακοίνωση που έχει ως εξής: 

"H Car.gr Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Διευθυντή της ομάδας μας κ. Δημήτρη Νιαρχάκο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Νιαρχάκο, ο οποίος όπως πάντα προσέφερε τις υπηρεσίες του με άρτιο επαγγελματισμό και ήθος.

Δημήτρη θα είσαι πάντα μέλος της μεγάλης οικογένειας του Π.Α.Σ.

Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνεις και καλή αντάμωση!".

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο ΠΑΣ Γιάννινα - Ποδόσφαιρο Off Off gpagos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δημήτρης Νιαρχάκος Άρης ΕΛΛΑΔΑ Ο Αρης ανακοίνωσε την επιστροφή του Δημήτρη Νιαρχάκου-Θα έχει τον ρόλο του Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος-Αποχωρεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα που έβγαλε σχετική ανακοίνωση Article publish on Δευ, 11/16/2020 - 15:25 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα